יש לי שאלה

Mister Pinto

New member
אז לא הבנתי

כי אני התחלתי לראות מפרק 2 הם מההתחלה ידעו שהם אחים ולא היה ביניהם שום קשר והגורל הפגיש ביניהם?

g a l g i r l

New member
הם ידעו שהם אחים

פשוט אפעם אבא שלהם לא הכיר בלוקאס כבנו.. זה מה שנראה לי בכל אופן..

mika9

New member
גם אני לא הבנתי כלכך את הקטע

הם בעצם אחים נכון?! אבל הם בערך בני אותו גיל לא?! איך זה בעצם אפשרי? מישהו מוכן להסביר לי מה העניין בינהם...

אני אסביר לך,

דן וקארן יצאו כן? ואז היא נכנסה להריון.. באותו הזמן הוא היה באוניברסיטה - הכיר שם מישהי וגם היא נכנסה להריון, דן בהתחלה לא ידע שקארן גם היא בהריון אז הוא עזב אותה בגלל הבחורה השנייה.. ואז כשהוא ידע כבר היה מאוחר מדי כי הוא התחייב לשנייה. וזהו, קארן גידלה את לוקאס לבד.. תכלס לוקאס יותר גדול מניית'ן כי קארן נכנסה להריון לפני השנייה.. שכחתי את שמה.

הולד איט../images/Emo88.gif

בטח שדן ידע שקארן בהריון! הרי על זה כל התכנית! הוא ידע ועזב אותה! ואז הוא הכיר את דב,אמא של נית'ן, בקולג' הכניס גם אותה להריון.. אבל איתה הוא בחר להתחתן

../images/Emo58.gif

ראיתי סרטון שבו דאן מספר לדב שכשהיא סיפרה לו שהיא בהריון הוא בא אליה בשביל להגיד לה שהוא עוזב אותה על מנת להשאר עם האישה שהוא אוהב - קארן, והבן שלהם......

נו כן../images/Emo58.gif

הוא רצה להגיד לה שהוא חוזר לקארן. אבל זה לא אומר שהוא לא ידע שהיא בהריון קודם!

NitsNats©

New member
../images/Emo58.gif |חלב||מיוחדת|

בהמשך העונה הראשונה דן אומר ללוק שהוא רצה לחזור לקרן... והיא לא הסכימה לקבל אותו בחזרה.

../images/Emo58.gif

הוא ניסה להיות בסדר הרבה מדיי זמן אח''כ! הוא ציפה שאחרי שהוא נטש אותה בהריון היא תקבל אותו בחזרה?!

למעלה