יש לי שאלה....

omer9998

New member
יש לי שאלה....

בין אספני דגמי המכוניות שביניכם האם את הדגמים שלכם אתם קונים מוכנים או שאתם בונים אותם?

תמיר1991

New member
כן,

והם בוודאי יענו לך כשהם יהיו פה. אנחנו לא בצ'אט, והפורום הוא לא מרכז חיינו - אנחנו בודקים הודעות, עונים כשמתחשק ומנהלים דיונים. יום נעים, תמיר.

בוסטר1

New member
תמתין בסבלנות אתה מצפה לתשובה

מאנשים ספציפים תן להם הזדמנות (אולי הם בשרותים)

אני רואה שאף אחד מהם

לא נמצא כרגע מול המחשב, אבל ראיתי תערוכות שלהם ואת האוספים ואלה בהחלט מכוניות קנויות ועד כמה שידוע לי לא כל כך זולות אבל מקסימות, יש כל מיני קנה מידה. מקווה שעזרתי לך עד שיגיע אחד המומחים

ke1234

New member
מכוניות הפח

כמובן שהמכוניות קנויות ,באוסף שלי הם לפחות בנות 50 וכל אחת עשויה ממאות חלקים וממנגנון מורכב . אני מתמודד עם תיקונים שלהם אך לא הייתי מסוגל להרכיב מכונית כזו. גיל.

evilihi

New member
לסבתא שלי יש כזה עד היום

עם בלונים מלאים כמדומני (ניתן עוד למלא כאלה איפשהו?) אני תמיד אהבתי ללחות על הצופציק הקטן שיצא ממנו הגז בתססססססססססס רועש
זה מזכיר לי שבתוכנית של לסדר את הבלאגן בBBC המנחה הכריחה מישהו להפטר מאוסף ענקי של סיפולוקסים..היא נתנה לו לשמור 3..שניים נמכרו בשוק..והשאר נגרסו במכונה הירוקה.. בררררר....

cohen chaim1

New member
אני אוהב במיוחד

את סבוני הכביסה מתוצרת ביח"ר "שמן". ההטבעות בצידי הסבון יפים ומושכים את העין, ובכלל, אני אוהב את מוצרי ,שמן". ישלי מעט פריטים משלהם,כולל כמה סבוני כביסה שמצאתי לפני כמה שנים בשוק הפשפשים ביפו. את מי שזה מעניין, כדאי לגשת למוזיאון העיר במושבה הגרמנית בחיפה, מתקיימת שם עכשו תערוכה על ביח"ר "שמן" הכוללת פריטים מתוצרת בית החרושת ותמונות מעברו. מומלץ!

למעלה