יש לי שאלה:

תמיר1991

New member
יש לי שאלה:

(אריק - אם ההודעה לא מצדיקה שרשור חדש, אנא תשרשר - אני לא מנצל"ש יותר על הודעות שאינן של תפוז או של מכירה - רק כך אמנע מטרים) כאשר מעטפת הסבב תחזור אלי אחרי גלעד, אקח בולים שאני צריך לעצמי, ועם היתרה צריך להחליט מה עושים. חשבתי על כמה אפשרויות, ואני חושב שצריך להעלותן לבחירה לכלל המשתמשים, גם אלו שלא השתתפו: א. לתרום את הבולים להתאחדות בולאי ישראל, לחוגי נוער. ב. למסור את הבולים לאיימי, בתו החמודה של אברהם. ג. למסור את הבולים לתמי (מתלהבונית), לצרכי העבודות אותן היא מכינה. אני שואל אתכם גם אם יש לכם עוד רעיונות, ויחדיו נחליט מה עושים. לילה טוב! תמיר.

ronmerav

New member
האם אפשר להמשיך הסבב גם אלי?

כלומר - אם לא אחרתי להרשם! רון.

תמיר1991

New member
גם איציק שאל אותי, אז נעשה ככה:

כשזה יגיע אלי, אשלח לאיציק, אז לך, ואז זה יחזור אלי ונחליט מה עושים. אם עוד ירצו, נוכל לשלב גם אותם. תמים.

gingerlab

New member
גם אני גם אני

מה זה בכלל המעטפה הזאת?נשמע מענין.אירית.

תמיר1991

New member
בהחלט!

אירית - אחד החברים מקבל מעטפה מחבר אחר, והחבר שמקבל לוקח מספר כלשהו של בולים מתוך החבילה (שהצטברה עם כלל החברים שהשתתפו), ומחזיר במקום בולים משלו יותר מאשר לקח. לבסוף, הסבב חוזר בחזרה אלי, אני לוקח מה שאני צריך, ונראה מה נעשה. אז ככה - אחרי שהחבילה מגלעד תחזור אלי, אשלח אותה לאיציק, אז לרון, אז לאירית, ואז לצפיח שן, שיחזיר אלי ואז נתרום את הבולים. רון, איציק, צפיח ואירית - אנא שלחו אלי למסר את כתובותיכם המלאות, למטרת משלוח הסבב. לילה טוב לכולם! תמיר.

תמיר1991

New member
אם כך, שלח לי גם אתה את כתובתך,

במסר. כאשר החבילה מגלעד תגיע אלי, אודיע לכם. תמיר.

צפיח שן

New member
יש לי רעיון

יש אשה בצפת שעושה חוג לילדים מכל אזור הגליל קוראים לה אידית גייגר שוה לתת לה את זה לעוד פרטים ניתן לפנות אלי במסר

תמיר1991

New member
בשמחה!

כל המצטרפים לסבב הזה - אולי תוותרו על ההשתתפות בו ונתחיל את הסבב של ניסים כשהסבב הזה יסתיים, בהשתתפות כולכם? יכול לחסוך הרבה טירחה. תמיר.

nissim60

New member
ובכן, מי שמעונין...

להיכלל בסבב החדש, יכול להעביר אלי מסר עם כתובת ותחום איסוף (רק בולים כמובן). ברגע שיהיו מספיק (ואני מקווה שיהיו הרבה) משתתפים,יצא לדרך סבב חדש. אז תתחילו להפגיז. לדעתי אין טעם להמשיך את הסבב הקודם מאחר והסחורה ה"חמה" נמכרה.

תמיר1991

New member
אכן, בדיוק כפי שאמרתי.

לכן, אני מציע שאחרי שהמעטפה הסופית תגיע אלי, ונחליט מה עושים עם הבולים, יתחיל ניסים סבב חדש. ההחלטה לשיקולכם. תמיר.

למעלה