יש לי שאלה...

rainman3

New member
יש לי שאלה...

האם יש בשבטים שלכם יש עניבות אחרות חוץ מהעניבות הרגילות (מדריך, פעיל, מחסנאי, רש"צ, מרכז צעיר, רשג"ד, מדריך קורס וכו')? כי אני יודע שיש שבטים שבהם יש עניבה מיוחדת לועדת צופיות וכאלה דברים...

rainman3

New member
באיזה שבט?

וזה אומר שלרש"צ צופיות יש ירוק עם פס חאקי וסמל הפדרציה?

לנו יש כמה..../images/Emo105.gif

לצופיות, יש ירוק עם פס חאקי, מחסן זה ירוק עם פס שחור, וגם לשכבת יא אצלינו יש עניבת שכבה שהיא כחולה עם פס ירוק...

rainman3

New member
פששש....

בכל השבטים למחסן יש ירוק עם פס שחור.... למה לשכבת י"א יש עניבה משלה? יש גם לשכבות האחרות?

לנו יש ממש צבעוניות..

נראה לי שבכל השבטים מחסן הוא ירוק עם פס שחור.. כי גם אצלנו זה ככה... יש לנו מדריכת שכב"ג שיש לה עניבה ירוקה עם פס אדום ופס לבן יש לנו מדריכים שמדריכים שנה שלישית..ויש להם עניבה ירוקה עם שלוש פסים לבנים.. ויש עוד עניבה של מנהלן צוות שיש לו עניבה ירוקה עם פס אחד שחור ופס אחד לבן... :) כולם של שבט דותן צופי אשדוד הנהגת דרום!! והם מדליקים לגמריייייייי!!

חח זה תפקיד שנראה לי המציאו

שביל אותו בן אדם.. זה אחראי ציוד של הצוות וכל מיני כאלה... והוא אדם ממש טוב.. הוא בא לישיבות צוות של הצוות הזה..

יש לאותו צוות גם רשג"ד...

אבל רשג"ד עוסק בכלל בעזרה לבניית פעולות או יותר להסביר לנו איך ומה עושים.. רשגד צופה באיך שאנחנו מדריכים וכותב לעצמו הערות ועושה משוב ומסביר מה אנחנו יכולים לשפר מעודד מעביר לנו פעולות העשרה מארגן יציאות צוותיות.. וכו וכו.. זה רשגד... מנהלת זה אחראי ציוד וזה כל מה שצריך לפעולה ועוזר... זהו שלום!!

פרה גאה

New member
אממ לפי מה שאני יודעת

הם הוציאו את זה כצ'ופר לשכבה או משו כזה...כמו שמוציאים חולצות אנחנו היינו אמורים להוציא עניבות כחולבן לכל השבט למח"ץ (אפילו היה לנו אישור והכל..וחניכים לא היו צריכים לשלם!) אבל בגלל שאנשים הקטינו ראש<כי המקום שעשו את זה בו היה בירושליים> אז לא הוצאנו=/

למעלה