יש לי שאלה...........

COW COW

New member
יש לי שאלה...........

dimmu borgir, system of a down, ו-prodigy נחשים לניו מטאל?????????

DefTone

New member
לפי מה שאני יודע

system of a down זה ניו dimmu borgir זה דת', אבל בכל זאת אחת הלהקות האהובות שלי! ואין לי מוסג מי אלא prodigy אבל אני אמליץ לך על KoRn,להקת ניו מאוד מאוד חמודה! נראה לי ידבר אליך וגם תנשה את cradle of filth להקת בלאק מאוד מאוד ידועה. Chilren of bodom לפי מה שאני הבנתי הם משו בין דת' לפאוור או משו, אבל אני לא ממש מבין בזה אז שטויות, בכל זאת אחת הלהקות הכי טובות ששמעתי עד עכשיו.

COW COW

New member
אהה סבבה........

את korn אני לא משמש אוהב אוהב יש כמה שירים בודדים.

tamirpetito

New member
דימו זה באלק לא דת'... ואל תקראו...

לי פלצן... כי יש הבדל עצום...!

DefTone

New member
ברסמי שיש הבדל ענק

אבל אתה בטוח שזה בלאק? כי זה ממש ממש נשמע לי דת'... :\ אבל אם יודע, רק תגיד

tamirpetito

New member
תקשיב לדיסטורג'ן הצורמני והצרחות...

הצורמניות... זה בלאק.. כמובן אני מדבר על הישנים שלהם (דימו), החדשים זה חרא זה לא למוסיקה... הקלידן מתלהב שיש לו קלידים במיליון שקל... על כל פנים זה בלאק מטאל ניתן לזהות את זה על פי תיפוף (גריינדים) מהיר ודיסטורג'ן תרבלי - שצורח באוזניים... כמובן שהסולן צורח צרחות בלקריות והליריקה היא ליריקה של בלאק... תוכל להבחין בצורה מיידית את ההבדל בין שתי הסגנונות על ידי העובדה הפשוטה שבלאק זה מוסיקה יותר צורמנית וחדה לעומת הדת' שזאת מוסיקה שמנה, באסית, מלאת ברוטליות וכובד בצליל... (סאונד יותר באסי)... בגדול ... או יותר נכון בענק.. הבלק מדבר על מלחמות וסוף העולם והדת' על רציחות, דם, אנשים מתים ודברים דומים.... חחח...זאת הייתה דקה על ההבדל בין בלאק מטאל לדת' מטאל .

DefTone

New member
כנראה שאתה מבין בזה יותר ממני

אז אני פשוט מאמין לך!

DefTone

New member
ורק שאלה אחת

אתה נראה לי מבין בזה... אז אתה יכול להסביר לי מה זה דום ופאוור מטאל?

tamirpetito

New member
ברור... אז ככה...

בגדול.... דום זה דת' מלודי פחות או יותר, להקות כמו Amorphis מנגנות את דום הקלסי, יענו איך שהוא אמור להישמע, למרות שיש להם כמה קטעים אנדוסטריאלים כאלה... אבל זה בכל זאת דום.. מה שמאפיין את הדום זה מלודיה מתמשכת לצד גרואולים ברוטלים של הסולן ודיסטורג'ן דת' כבד... בגדול....פאוור מטאל זה הסיגנון הכי פלצני שיש בעולם!!! תדמיין לעצמיך שיר בלי ריפים מוגדרים, שיר שמורכב רק מסולואים, לצד סקרימינג (כמו צ'ילדרן אוף בודום) או סילסולים ואופרה כמו סימפוני X או רפסודי... הפאוור מאופיין על ידי מוסיקה שמחה, קופצנית, מהירה, וכמו שאמרתי נורא נורא טכנית ... אני אישית לא אוהב את שני הסגנונות למרות שיש כמה יצירות טובות לכל להקה בסגנונות האלה..

tamirpetito

New member
שטויות ... אפשר לחשוב...

תבואו להופעה שלנו בגיבעת אלה... פרטים נמצאים מספר הודעות למעלה...

COW COW

New member
רגע גם........

marilyn manson זה ניו. ומישו ראה את הסרטון של slipknot בהופעה בסולו של ג'ואי?????? זה היה פשוט אדיר

TheJackass

New member
Prodigy זה יותר טכנו...

אבל זה בן-זונה!!!!
וכן....הסולו תופים הכי טוב שקיים!!!! ואין שום דבר רע בדת' מטאל וכל אלה...תנסה....

COW COW

New member
ל-TheJackass

נראה לי שבגיל 7 או 8 פשוט ראיתי את breathe ובאותה שנה כל השנה הצקתי להורים שלי שאני רוצה עגיל באף כמו שיש לו ובלילות ניסיתי כשהם ישנו להגיד כזה "תנו לאור לעשות עגיל......" ואז ירדתי מזה ועכשיו אני עוד פעם מת לעשות עגיל שם. אההההה וגם יש להם איזה קליפ ישן בשחור לבן שהם כיאלו בתוך הביוב או משו כזה, איך קוראים לשיר הזה???????????? ואם בא לך להמליץ לי על שירים של slipknot יהיה נחמד. ותגיד אתה משתתף במקרה בפורום ג'קאס ו-cky???????

TheJackass

New member
מממ...תאמת...

לא ידעתי בכלל שיש להם קליף.... ואני משתתף בפורום ג'קאס וCKY בקטנה...לא ממש...(מידי פעם הודעה) ושירים של SlipKnoT Duality Wait and Bleed Before I Forget Purity Pulse of The Maggots People = Shit (SIC) Welcome Left Behind My Plague Opium of The People New Abortion Eyeless Surfacing Everything Ends אני מותש...
אם אתה רוצה עוד, תבקש...

למעלה