יש לי שאלה?

יש לי שאלה?

באגדתו של גוקו אני בקטע שטראנקס וגוטן מחפשים את הדרגון בול מצאתי חמישה את השני אם השתי כוכבים את השלישי אם שלוש כוכבים את החמישי אם החמש כוכבים את השישי אם שש כוכבים ואת השביעי אם שבע הכוכבים ואני יודע איפה נימצא הדרגון בול הרביעי אם הארבע כוכבים אבל אני לא יודע איך להשיג אותו ואת הדרגון בול הראשון אם כוכב אחד אני בכלל לא מוצא והסקאוטר לא מראה כלום (את הדרגון בול הרביעי אם הארבעה כוכבים מצאתי לבד בלי הסקאוטר אבל אני לא יודע איך לקחת אותו מהאיש הזה) אתם אולי יודעים איפה נימצא הדרגון בול הראשון אם כוכב אחד ואיך לקחת את הדרגון בול הרביעי אם הארבעה כוכבים?

G o H a N

New member
מאיפה הורדת?

דבר ראשון... היה לי בעיה לקרוא את מה שכתבת.... כותבעים עם לא אם...... אבל לא נורא... בכל מקרה אני מציע לך תיכנס לגוגל ותרשום בחיפוש את השם של המשחק (באנגלית) ואז תוסיף walkthrough וזה ימצא לך מדריכים....

תודה

וסליחה על הנוסח הלא ברור והשגיאות

g0tenx

New member
תקשיב..

באתר דרגון בול זי יו יש קודים ושמירות למשחק. אם אתה לא רוצה לשחק עם קרודים אז בסדר אני אגלה לך איך. אתה צריך להגיע למגדלור בקצה הימיני של המפה ואז אתה תיראה שם (אחרי שתיסתובב שם במקום קצת) 2 אנשים מצבא הסרט האדום והם יעמדו בדרך למקום כלשהו ששם נימצא הדרגון בול עם הכוכב אחד. אתה צריך להגיד לאן שעפים ולעוף ולימצוא את המטוס הלבן שעף שם, תהרוג אנשים עד שאחד מהם יפיל בנדנה,ואם במטוס הריאשון אין, אז אל תתייאש, תמשיך לחפש עד שתימצא. אחרי שתימצא את הבנדנה ותיקח את כדור בדרגון בול, אתה תילך לנקודת התעופה ושתעוף אז במקום להראות לך את המפה יראו לך כאילו טראנקס וגוטן מיתווכחים ואז נופל להם הסקאוטר והם יורדים אחריו ומגיעים למקום של הדרגון בול עם ארבעת הכוכבים. כדי לקחת את הדרגון בול מראש השבט, אתה צריך לנצח מיפלצת כלשהי. (כדי ליפתוח את הדלת אתה צריך להיום ברמה 100 עם גוטן אז כדי לך לאמן אותו! אני לא אגיד לך מי המיפלצת אבל אני רק אזאיר אותך! היא חזקה מאוד! אה ועוד משהו, בדרך למיפלצת, תיזהר מהערפדים כי אם הם מיתלבשים עליך ומוצצים לך ת'דם, הם לא יורדים.

g0tenx

New member
סליחה על כל השגיאות כתיב אני בטוח

שהבנת לבד מה שרציתי להגיד

g0tenx

New member
נ.ב.

היום בבוקר גמרתי את כל המשחק ב3 שעות בלבד!

gokussj2

New member
3 שעות בלבד עלק עם הרבה עזרה...

ממני ומכל מיני אחרים פה והרבה שעות לפני זה

למעלה