יש לי שאלה!

ma5ya

New member
יש לי שאלה!

מה לדעתכם יותר טוב, נעלי בלט (לא פוינט, רגילות) מעור או מבד? כי יש לי מעור ועכשיו אני קונה חדשות וכל אחד אומר לי משהו אחר!!!

ליאל 16

New member
לפי מה שאמרו לי הכי כדאי מבד

הכי כדאי נעליים מבד כי הן יותר נוחות

בד אחותי...הכי טוב

למרות שיש לי מורה שיש לה נעלים מעור והיא איתם כבר כמה שנים טובות היא אומרת שזה הכי נוח לה.. אבל זה בטח כי התרגלה אליהם כבר

F U N K Y GLOW

New member
ככה :../images/Emo60.gif

בעקרון זה כל אחת ומה שנוח לה ..לי נגיד יותר נוח מבד אבל זה תלוי בך ...

גם לפי דעתי

מבד!!! אבל את יודעת, זה תלוי מה יותר נח לך למרות שלא נראה לי שיש הבדל גדול!

splashi

New member
גם אני חושבת בד

יותר קל לעשות בהן פוינט וגם זה עושה אותו יפה יותר...

Dancerit

New member
רק בד!

יש לי עור ואני כלכך מצטערת לא לקחתי את הבד. העור עושה את הנעל לא גמישה ויותר קשה לעשות איתה פוינט. הבד (של סנשא טובות) גמיש וממש קל לרקוד איתה מרגישים כאילו את בלי נעל יש רק בעיה אחת שנעל בד מתבלה מהר יותר מנעל עור. נעל עור יכולה להחזיק שנים ותמיד אפשר לצבוע אותן עם צבע נעליים עדין אם הן טיפה משחירות. אפשר להתעלל בהן לזרוק אותן והכל סבבה. לעומת זאת נעל בד מחזיקה מעמד פחות זמן. ואם את משתמשת בהן באינטנסיביות הן גם עלולות להקרע באזור הבוהן (כי שם זה תמיד משתפשף ברצפה בפוינט) אז תחליטי מה את מעדיפה חוזק או נוחות... אני אישית אומרת שתלכי על הבד

תראי....

כנראה שהם צודקות אני אישית עם עור, לא ניסיתי בד וזה בסדר לי, לפעמים מעצבן שהפויינט שלי פחות טוב בנעל ואם בבד זה לא ככה אז כדי בד..

לכולם ...

לדעתי עור יותר טוב...נכון שאין פוינט טוב ביחס לבד אבל זה גורם לך לעבוד יותר קשה כדי לקבל פוינט יותר טוב.. בבלט צריך לעבוד על חוזק ולא על נוחות בגלל זה זה מקצוע קשה...בלי נוחיות..(אם אתה רוצה לעשות את זה מושלם כמו רקדנים מקצועיים..)

עוד משהו...

בשיעוריים אתה לא יכול לרמות..(לקחת עור בגלל שיש בזה פוינט יותר טוב זה נקרא רמאות..) אבל בבמה אתה צריך לרמות..אז אולי במופע הגדול תיקנו נעליים כדי להיראות יותר טוב ..אבל בשיעורים אתם צריכים לעבוד ולא לרמות..

H e l p3

New member
הממ...

אני לא רוצה להישמעמתנשאת או משהו אבל אם זה מתבלה לך בעיקר באיזור של הבוהן אז כנראה שאת לא עושה פויינט נכון. את צריכה לשפשף את כל האצבעות ברצפה, לא רק את הבוהן.

DaNcE FoReVeR

New member
התחלתי להשתמש בבד לפני כמה שנים

ואני לא מבינה איך הסתדרתי עם העור האלה..
הבד הרבה יותר נוח לי, והנעל כמו כפפה לרגל :] חוץ מזה שאחת לכמה זמן אפשר להפוך אותן ולכבס ככה שזה לא בעיה לשמור עליהן.

H e l p3

New member
תנסי ותראי מה הכי נוח לך.

לי יש מעור. ניסיתי מבד וזה היה פחות נוח לי (כנראה שזה מהרגל).

גם לכל אחד נוח משהו אחר אני חושבת ש

הכי נוח זה בד..עוד לא עליתי על פוינט...רק אחותי...ויש לה מבד...ונראה לי שזה הכי נוח!!!

מ א ג ר ט

New member
...

לי אישית נעלי העור מאוד נוחות. מעולם לא ניסיתי בד. רק בחנות... לבד יש סיכוי להתבלות באיזור הבוהן... לי יש עור שקטנות עלי (אזל בחנות המידה שלי) ובכל זאת הן עוד לא נקרעו... אני יודעת שזה מצחיק, אבל מה לעשות... רק אל תעשי טעות ותקני רק מפוצלות! ועם את קונה נעלים מעור אז שיהיה פיצול על בד באמצע...

H e l p3

New member
היא התכוונה לסולייה מפוצלת...

אם תגידי את זה למוכרת היא תבין מה את צריכה...

מ א ג ר ט

New member
כלומר

זה לא על זה עם. בכל אופן, זה אומר שהנעל מפוצלת אבל יש בד באמצע ולא עור.

אהה הבנתי...

אבל הבנתי, שיותר טוב נעלים לא מפוצלות, ככה מחזקים את הפוינט...

למעלה