יש לי שאלה

joshua149

New member
יש לי שאלה

אין לי ניסיון ואני מהנדס אלקטרוניקה למעט ניסיון עם פרוייקט הגמר בתעשייה , בואו נאמר שאני כותב מכתב נלווה ומצרף אליו קורות חיים כאשר אני מעביר אותם למשאבי אנוש בחברות היי-טק זה יכול לעזור לי להגיע לראיון בחברות הללו? שהרי משרות ללא נסיון נראה לי שבקושי מפרסמים וזה בא מפה לאוזן לא ?

EyalPolo16V

New member
ראיתי היום באתר JOBINFO

חברה שמחפשת מהנדס מתחיל ללא ניסיון ... הייתי הולך לבדוק את זה כמה שיותר מהר. בהצלחה !

Dvir27

New member
מודעות בJOBINFO

לא הייתי תולה באתר הזה יותר מדי תקוות, המודעות שם ישנות ומתוך 60 קו"ח ששלחתי דרך האתר בחודשים האחרונים רק 3 נבדקו (ונענו בשלילה כמובן). ובכל זאת כמו שאמר המשורר : ווהן יו גאט נות'ינג, יו גאט נות'ינג טו לוז

EyalPolo16V

New member
ההודעה הזאת ספציפית חדשה

ה"סוכן החכם" שאף פעם לא מוצא כלום , מצא אותה בשבילי...

לא להתיאש, בסוף תימצא כמו שכולם

מוצאים. כדאי לך לקחת מכתב המלצה מפורט מהמנחה שלך עם פירוט הדברים שעשית ולצרף אותו

inbush1

New member
אל תתיאש.

החברות יאלצו בסופו של דבר לקחת גם חסרי נסיון. אם יקחו רק בעלי נסיון תוך זמן מסוים לא יהיו בעלי נסיון זמינים בשוק. כמו כן כל אחד בעולם התחיל לעבוד ללא נסיון !!! אגב אני רואה גם מודעות לחסרי נסיון.

joshua149

New member
איפה את רואה את המודעות הללו ?

קודם כל תודה על העידוד.. אבל תגלי לי איפה את רואה את המודעות הללו ? כי בעיתונים אני לא רואה וגם בחברות השמה אומרים לי שצריך ניסיון וגם באתרי אינטרנמ , אני מנסה להפעיל קשרים אבל אין לי.. ולכן קצת בעיה כרגע ..

inbush1

New member
תנסה באתר של applied materials

יש להם כרגע משרות לסטודנטים ואולי גם למהנדסים חסרי נסיון. חוץ מזה לפעמים אני רואה (מידי פעם לא הרבה) עבודות עם דרישה ל- 0-2 שנות נסיון.

EyalPolo16V

New member
../images/Emo45.gif , זה נכון אבל בנוגע לאפלייד

כל דבר שם הוא פרוצדורה של חודשים ארוכים. מהרגע שאתה שולח קורות חיים באתר לדוגמא, עד שמבקשים גליון ציונים של התואר יכולים לעבור 3-4 חודשים.

למעלה