יש לי שאלה....

leofur

New member
יש לי שאלה....

למה בפורום שלנו אף פעם לא מתארחים אנשים כמו בפורמים האחרים...? למשל אפשר היה להביא את שירנסקי או את הזאתי מכוכב נולד.. או כל אחד אחר (בתנאי שהוא רוסי..) אז יאללה תתחילו להציע אנשים.. וצריך לעשות משהו בקשר לזה!!!

Sheep From Hell

New member
רעיון נחמד אבל אני לא מכירה רוסים

מפורסמים....

SupermanZW

Well-known member
אפשר לארח את מיכאל צ'רנוי

הוא ילמד אותנו איך להפוך למיליארדרים.

SupermanZW

Well-known member
לא כל ארקדי הוא רוסי

יש ארקדים רומנים פולנים יוונים וכו'.

leahle

New member
חוצמזה....

שאני מזה בורה בשמות עדות ועמים, בשבילי כולם אותו הדבר, השם, הצבע - לא תמיד אומרים לי משהו....
לפני כמה ימים שאלו אותי על חברה שלי אם אני יודעת מאיזה עדה היא ופתאום קלטתי שבאמת אף פעם לא חשבתי על זה ואין לי מושג גם לא לפי השם משפחה שלה, הסברתי למי ששאל אותי שחוץ מזה שיש אנכנזים (כמוני למשל) וספרדים, אני לא מבדילה יותר מידי....
נו באמת, אני אמורה לדעת שאלה טורקים והאחרים תימנים והאלה מרוקאים טוניסאים, בוכרים ועוד ועוד... יותר מידי בשבילי.... :)

wasted years

New member
אחד המתמודדים...

לראשות העיר אצלנו היה מרוקאי וקראו לו "אנדריי"

tan4ka

New member
רעיוון גדול..צריך לפעול אנשים...

אפשר להביא את השחקר ישרא דימידוב או אך שקורים לא

Sheep From Hell

New member
אאווווווו......

יש את השחקן הרוסי הזה.. ממש חמוד. שיחק בטייק אווי וכנפיים שבורות ובטח עוד סרטים... הוא ממש אחלה.. אם אני לא טועה קוראים לו לאוניד.. חחח הוא נראה נחמד...

leahle

New member
רעיון טוב

מפגישה צפיה או איך שאפשר לקרוא לזה, עם שירנסקי (כשהייתי באוקראינה - הוא בא לביקור), אני יכולה להגיד לך שאין לו יותר מידי מה להגיד, אבל זה יכול להיות רעיון:)) מה עם אנסטסיה.... נו, שכחתי את השם משפחה, מכאלי אולי? לא זוכרת... אבל יש לה סיפור מעניין, התמודדה עם לא מעט קשיי קליטה ובכל זאת הגיעה לאן שהגיעה...

למעלה