יש לי שאלה

pixie dust

New member
יש לי שאלה

איך זה יכול להיות שחושבים על משהו ואז הוא קורה? כאילו הוא עוד לא קרה, אז איך בכלל עוד יש את הדבר הזה במוח? כי צריך להבין אותו אחרי שהוא קורה, כדי לדעת שהוא באמת קרה!! אני קצת מבולבלת (וזה קרה לכמה אנשים שאני מכירה!!)

Bartal j

New member
סתכלי לי זה קורה מלא פעמים

כולם אומרים שזה צירוף מקרים אני מאמינה שזה יותר מזה ושזה איזה יכולת שיש לכולנו לי קרה משהו כזה אתמול הלכתי לבד בחושך וכולי פוחדת אמרתי כזה בלב אלוקים בבקשה תעזור לי שלח לי מישהו ישגן עלי אני פוחדת ללכת לבד וכל זה ממש תחננתי ואז חשבתי על ילד שאני אוהבת וחשבתי מה הוא עושה עכשיו והלואי ויכולתי לראות אותו ואיך שסיימתי לחשוב על זה כמה שניות אחר כך נעצרה מכונית כסופה לידי בפתאומיות ואני כולי מפחדת כזה ואז מישהו יצא ממנה ונחשי מי זה היה זה היה הוא הילד שאני אוהבת והוא עושה לי בחיוך כזה ילדה את לא יודעת שזה מסוכן ללכת לבד בלילה? בואי קפצי לאוטו ואני אקח אותך טרמפ הביתה! ואז הוא בסיע אותי להביתה ורק הערה קטנה זה לא פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי פעם רציתי שמישהו שחברה שלי טובה אוהבת יתקשר ממש רציתי את זה והוא הרים לה צילצול את רואה זה קורה להמון אנשים ואני מאמינה שזה יכולת קדמונית שיש לכולנו...

pixie dust

New member
כן...

אבל זה נראה לי ממש מוזר... אבל זה קורה להמון אנשים מצד שני.....

האפור

New member
אממ...

אפשר להסתכל על זה גם ככה, זה לא שאת גרמת לזה לקראת איכשהו קיבלת מסר מאיזשהי ישות גבוהה יותר והמסר התקבל לא ברמה המודעת שלך, ואז הדרך שלו להגיע לרמה המודעת שלך היה דרך רצון שהדבר יקרה.. נושא מאוד מעניין.. ואגב זה לא חייב להיות מסר יכול להיות שהרגשת את האנרגיות שלו מגיעות, אני מתכוון לזה שכמו שאנחנו מסוגלים להריח אחד את השני (והאבות הקדמונים שלנו אפילו יותר) אז אולי גם יש לנו יכולת כלשהי להרגיש אנרגיה של בנאדם שמתקרב לכיוננו.. ואז בגלל שלא ידעת איך לפרש את זה המוח שלך פירש את זה כרצון שהוא או היא יגיעו.

Bartal j

New member
יכול להיות באמת...

אולי הרגשתי את האנרגיות שלו אבל אני בכל זאת שמחה שזה קרה....

למעלה