לאחר שתפרטי בפורום אודותייך, ותגלי פתיחות, לפחות ברמה אחת פחות ממני, תהיה לך אולי הזכות להפנות כלפי בקשות/דרישות כאלה. תגובתך היא הדוגמא לסיבות להתלבטויותי, להמשך ניהול הפורום. ועכשיו התנצלותך תהיה בלשון......... " זה היה סתם בצחוק, היכן חוש ההומור וכו' "
הפרטים היבשים פחות מעניינים. שמך וזהותך הם פרטיים שלך ולא נועדו לחשיפה בפורום, ולא לשם אני מוביל. אני מצפה ממך לכתוב יותר מהבפנים שבך, תחושותייך הרגשתך, התלבטויותייך... משהו כמו יומן אישי, של אלמונית. ויקויק היא דוגמא לחיקוי. אני מדבר על פתיחות פנימית. נ.ב. אפילו לא צריך לצרף תמונה
אני חוזרת כאן על הצעתו משכבר הימים של יסמין. ניתן להכנס בכינוי קבוע שלא דורש כל חשיפה. זו דרך לשמור על כך שלא יעשו שימוש ציני בכינוי שלך. תמיד תישאר גם האופציה לשימוש בשם אורח, למי שירצה להגיב או לשאול בלי שיקשרו אותו לכינוי הקבוע. במידה ותחליטי על כניסה בכינוי קבוע, רק תגידי לנו שזו את (בוגרת אחרת) כדי שנדע לקשר.
אני לא בלש. אין לי כוונות לעקוב אחרי הגולשים בכלל והאורחים בפרט, ולנסנות לנחש מי כותב בשם מי וכו'. יש לי אופציות יותר טובות להעביר את זמני. כתבתי פעם המלצות בנידון, לגבי החיסרונות השימוש בשם אורח. כל אחד ואחת יעשו לפי הבנתם. לא מסיר הודעות אלא אם.. פרסום בנושאים שלא מענין הפורום, פגיעה והתבטאות חריגה שאינה הולמת. (עד כה הסרתי רק הודעה אחת כזו, ואני מקווה שהיא האחרונה)
אני לא בלש. אין לי כוונות לעקוב אחרי הגולשים בכלל והאורחים בפרט, ולנסנות לנחש מי כותב בשם מי וכו'. יש לי אופציות יותר טובות להעביר את זמני. כתבתי פעם המלצות בנידון, לגבי החיסרונות השימוש בשם אורח. כל אחד ואחת יעשו לפי הבנתם. לא מסיר הודעות אלא אם.. פרסום בנושאים שלא מענין הפורום, פגיעה והתבטאות חריגה שאינה הולמת. (עד כה הסרתי רק הודעה אחת כזו, ואני מקווה שהיא האחרונה)