יש לי שאלה...

D o l f i n a

New member
יש לי שאלה...

בקשר לשעווה, מחפשת מאמר, או סתם מתנדב\ת שישקיע מזמנו ויענה לי ממש פה... מחפשת מידע על שעווה, כגון סוגים, מה מאפיין כל סוג של שעווה, כוויות ושאר מריעין בישין... בתודה מראש

אסתי69

New member
אני אענה לך....

מהנסיון המר שלי אני כבר שנים מסתובבת עם כוויה על החזה מהנר הלא נכון הגובה הלא נכון והשימוש הלא נכון (מזל שלא הסכמתי אז להמשיך עם זה אחרת הייתי כניראה בלי חזה אחד ) ולגבי מאמרים אני כבר מחפשת לך אחד כזה ברשת ומביאה לך לינק

D o l f i n a

New member
עוד אחת קטנה...

מה לגבי מקומות בגוף? כלומר איפה לא מומלץ לטפטף מחשש לכוויות?

gidionline80

New member
כויה תקבלי בדרגות שונות בכל מקום

מה שחשוב זה סוג הנר והגובה , לגבי המיקום עדיף במקומות שביגוד מסתיר סימנים. ניתן למנוע כויה או צלקת בשילוב חניטה וטיפטוף על החלקים החנוטים ספייס מענג לך כל טיפה שוה

gidionline80

New member
גם כויה דרגה ראשונה היא כויה

לא מדובר בעליה למוקד למרות שאנו עוסקים באינקויזיציה

cruise

New member
כמי שמכיר את קצת את הנושא

והלא את מה שארטי כתבה שם היא בדקה עלי..... לא מומלץ לטפטף לעיניים. מעבר לכך, איברי המין, חזה, ישבן כל מקום בעצם אין בעיה. מה שחשוב זה להשתמש בהתחלה לפחות עד שצוברים ניסיון בנר לבן פשוט ולטפטף מגובה רב, חצי מטר מינימום ומומלץ 75 ס"מ אפילו. לבדוק לאחר טיטוף מה המצב, אחרי כמה דקות כי לכוויה לוקח זמן לצאת מהעור החוצה. לא תמיד רואים את הכוויה מייד, זה יכול לקחת חמש דקות. וכל אחד יש לו רגישות שונה, מה שאצלי בקושי משאיר סימן אצלך יכול להיות כוויה חמורה. לבדוק כל אחד איך העור שלו מגיב לגובה שונה ולנרות שונים. בשום פנים ואופן לא להשתמש בנר שעוות דבורים משום גובה. והשאר נכתב ע"י ארטי. עוד מאמרים דרך אגב בנושאים רבים יש כאן:

D o l f i n a

New member
תודה לכולם על המידע

שפן ניסיונות יקר, הקישור שהבאת לי מוביל לפורום נעול, אני מניחה שהמטרה היתה לנפנף בפניי בעובדה שאינני מורשת להיכנס לשם. יכולת להוציא לי לשון וזהו.

למעלה