יש לי שאלה

YOKOMOKO

New member
יש לי שאלה

אהלן... פעם ראשונה שאני כאן בפורום שלכם....דיי נחמד כאן... אני רוצה להתנסות בסגנונות חדשים אז הייתי רוצה שתמליצו לי על להקות שמנגנות טראש (כמו מטאליקה) וגם על להקות שמנגנות MAJESTIC DOOM כמו להקת MY DYING BRIDE ובכלל על להקות שמנגנות טוב... תודה רבה לכל הממליצים !!!!

מורנא007

New member
המלצות

קטונתי מלהמליץ על מטאל, אבל ידוע לי על להקות פרוג מטאל כמו Dream Theater, Anekdoten, Queensrÿche ו- Liquid Tension Experiment שדי מחבבים אותם בפורום למרות המטאל.

jazzis

New member
../images/Emo18.gif ההגדרות האלה....

Anekdoten זה בהחלט לא להקת מאטל בשוב מובן. זה שהצליל שלהם כבד לפעמים ויש שימוש ב-Distortion אינו הופך אותם למטאל כמובן. העיקר הוא התוכן המוסיקלי, אשר אופייני מאוד ומוגדר למדי אצל להקות המאטל, ול-Anekdoten אין שוב קשר לכך. אדם

מורנא007

New member
על סמך מה ששמעתי הם כבדים מספיק

בכדי להחשב כמטאל
. אני מחשיב מטאל מה שהוא רוק כבד יותר מ- Rush, כמובן שזו לא הגדרה מוסיקאלית אלא הערכה סוביקטיבית בלבד.

זה מאוד מוזר מה שאתה אומר

זה כמו להגיד ש"הכיסא הזה גדול יותר מהכיסא הזה, ולכן אני מחשיב אותו לשולחן".

מורנא007

New member
שיר ידידי,

אני לא יודע בדיוק מה זה מטאל (במוסיקה, לא בכימיה), אם יש לך הגדרה מדויקת אשמח ללמוד.

לא משנה

בכל מקרה, אנקדוטן זה מעין הארד-פרוג. מאחר שהם מתחקים אחר קינג קרימזון בתקופת ווטון, וקינג קרימזון אינם מטאל, גם הם אינם מטאל. תקשיב קצת למה שמשותף בין הלהקות האחרות שציינת.

למעלה