רשום אצלך בחתימה ליכתוב במקום לכתוב
צ ציקהלה New member 27/7/04 #30 ניסיתי לשנות את החתימה אבל אני לא יכול אני לא יכול לעדכן את הפרטים שלי מאיזה סיבה זהפשוט לא מחדש לי....
ניסיתי לשנות את החתימה אבל אני לא יכול אני לא יכול לעדכן את הפרטים שלי מאיזה סיבה זהפשוט לא מחדש לי....
E Emc2 New member 22/7/04 #9 אמממ... נשקול זאת בחיוב, אבל את חייבת לשלוח לחברי הפורום תמונות בעירום חלקי עד מלא (לפחות לתיבת המסרים שלי) על מנת שנשקול בבקשתך בכובד ראש הראוי לה.
אמממ... נשקול זאת בחיוב, אבל את חייבת לשלוח לחברי הפורום תמונות בעירום חלקי עד מלא (לפחות לתיבת המסרים שלי) על מנת שנשקול בבקשתך בכובד ראש הראוי לה.
E Emc2 New member 22/7/04 #12 היי... אני יושב במשרד פה ימים על גבי לילות, לא ישן, לא נח, לא זע. כבר אסור לי להנות? החוצפה שיש לאנשים...
היי... אני יושב במשרד פה ימים על גבי לילות, לא ישן, לא נח, לא זע. כבר אסור לי להנות? החוצפה שיש לאנשים...
A AngeIDust New member 22/7/04 #11 אין פה איזה טקס קבלה ולא, אין צורך לשלוח תמונות עירום (אבל ניסיון יפה ערן!) אתם רוצים להצטר ףלפורום - פשוט תכתבו הודעות, לא צריך לשאול אם אפשר או להודיע שהצטרפתם, אנחנו נבין לבד
אין פה איזה טקס קבלה ולא, אין צורך לשלוח תמונות עירום (אבל ניסיון יפה ערן!) אתם רוצים להצטר ףלפורום - פשוט תכתבו הודעות, לא צריך לשאול אם אפשר או להודיע שהצטרפתם, אנחנו נבין לבד