יש לי שאלה

שאלה בקשר לשמונה גביעים

ממאמרים שקראתי על הקלפים אני יודעת שאם מערכת היחסים הסתיימה באופן סופי יוצא קלף שמונה גביעים ואז נסתם הגולל ואם לא אז הכל עדיין פתוח ונתון לשינויים. זה נכון או שזה לא מחייב? תודה ויום טוב

צ ל י ל 8

New member
8 גביעים

הקלף מראה אדם שלאחר עמל רב ועבודה שנעשתה בהרבה אהבה וכוונה טובה - נאלץ לעזוב את מה שנבנה. לרוב, הוא נאלץ לעזוב הכל לאו דווקא בגלל שהוא רצה בכך, אלא מכורח הנסיבות. או שהוא עוזב למקום אחר לא ידוע, מקום שהוא לא יודע מה יקרה, כי הוא כבר מרגיש מעמסה של רגשות בנושא שהוא עוזב אותו….

ליאת39

New member
קרן אור חמה ~ שמש חם, קיץ חממממ

אני רוצה כבר חורףףףףףףף מתה עליך!!!!

תודה ליאת גם אני ../images/Emo24.gif

אני לא רוצה חורף אני בא לי ללכת לים אבל בגלל שאין לנו פה אז נוסעים לחיפה. מחר בבוקר אני כניראה יסע לברכה של חברה שלי ונעשה כייף. יום נפלא לכולם

ליאת39

New member
סבלנות , חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

יש עוד הההררררבבבבבבבבבבבבבבההההה זמן

ליאת39

New member
אמן, הלוואי.....

כמו שבגרמניה נחת להם שלג באמצע יולי.... אולי שיעשו לנו ג'סטה ויביאו לנו קצת מהקור והלובן????

Mr Ka

New member
למי מתקשרים../images/Emo35.gif

ראש הממשלה עסוק בדברים אחרים, שר החוץ בחוץ, שר הפנים על הפנים, שר התיירות מתייר, שר הספורט רץ לו, השר בלי תיק גם בלי טלפון... והרשימה עוד כהנה וכהנה

ליאת39

New member
חייבים להתקשר לממשלה???? ../images/Emo67.gif

עסוקים בדברים אחרים ~ כן, כן, שלא קשורים למדינתנו המסכנה ולעמנו הדפוק! אבל לא נכניס פוליטיקה במיסטיקה (אה, חרוז תפוז
) מתקשרים לשמיים....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, אני נואשת מהחום הזה, המוח קצת נדפק!!!

ליאת39

New member
זהו.... הלכתי ../images/Emo129.gif

הלכתי לצעוד בחום הנורא ולהתכונן למפגש המרתק עם צליל.... עליי להגיע מבושמת, כפי שהבטחתי אתמול חחחחחחח
(אני מחורפנת לגמרי ~ נא לא להתייחס לכתוב!!!)

Mr Ka

New member
לא חייבים בכלל להתקשר אליהם

נו אז מה המספר שם למעלה
המוח נדפק
כל החיים נדפקים בגלל זה.... אין לילה אין יום, הבוס לא אוהב מזגן זו בעיה

Mr Ka

New member
תקראי איזו הודעה יש ב- ../images/Emo56.gif הזה

אנו מצטערים, אך עקב בקשות חוזרות ונשנות של החזרת החורף ו/או הבאת החורף למדינת ישראל, המספר נותק זמנית. איתכם הסליחה.

ליאת מה קרה לך??????????????

החום דפק לכם את המוח אני מבינה. מקלחת קצרה או כוס מים קרים יעזרו מאוד.

למעלה