יש לי שאלה

יש לי שאלה

שלום לכם לפני שבוע הודעתי לבחור שיצאתי איתו שאני רוצה שהקשר ביננו יהיה מחייב יותר (לא חתונה וכאלה). לאחר שיחות ארוכות הודעתי לו שאני מעדיפה שניפרד כי הבנתי שהוא מתחמק ממתן תשובות ברורות ועכשיו אני מבולבלת ולא יודעת אם עשיתי צעד נבון. אני אוהבת אותו ומאוד מתגעגעת אליו ומחזיקה את עצמי שלא להישבר ולהרים לו טלפון. מה עלי לשאול? תודה

ליאת39

New member
יש לי גם שאלה...

כמה זמן אתם ביחד? הכוונה לרצות לעבור לגור ביחד?

../images/Emo23.gifהכרנו לפני שמונה חודשים

היינו ביחד חודש מאוד אינטנסיבי, נפרדנו (אני חושבת שנפרדנו בגלל ששנינו נבהלנו) ולפני שלושה חודשים הוא חידש את הקשר והיינו ביחד און אנד אוף. לא ביקשתי ממנו שנעבור לגור ביחד אלא להיות בקשר מחייב. תודה לך על העזרה

batgalim

New member
היי קארין

בפריסת שאלה: מה הפוטנציאל הזוגי שלי ושל איקס בשלושת החודשים הקרובים + קלף סיכום

לא הצלחתי להיכנס אז שיניתי כינוי

טוב אז פרסתי וזה מה שיצא קיסרית 2 חרבות אביר החרבות כוכב שלוש מטות סיכום - שני גביעים תראי אני ממש התעקשתי לנתק איתו את הקשר כי אני רוצה יותר ממה שהוא מוכן לתת. האם הפריסה הזו תענה גם על מה אמורה לעשות? כי אני רוצה שחידוש הקשר יבוא מצידו ולא מצידי. תודה לך על העזרה

צ ל י ל 8

New member
היי קארין

מה - קיסרית הפוטנציאל הזוגי - 2 חרבות שלי - אביר החרבות ושל איקס - כוכב בשלושת החודשים הקרובים - 3 מטות סיכום = 2 גביעים רואים כי את זו שעשית את התעד של הניתוק. X נראה בעינייך כאדם מאוד חיובי, כנה ואמיתי. תראי, יכול להיות שב-3 חודשים הקרובים הדברים לא ירוצו לך כמו שאת היית רוצה. יש פוטנציאל טוב של חברות טובה, ידידות עמוקה.. אבל אני חושבת שבקשר למיסוד שאת רוצה (גם אם זה לא לגור יחד או נישואין), יצטרך לחכות לעת עתה. הניחי לזה כרגע וחיי איתו כפי שזה עכשיו. זה יתפתח עם הזמן.. בהצלחה

ידידות עמוקה? ../images/Emo14.gif

זה מה שהוא רוצה? מה אומר קלף הכוכב המייצג אותו? חוץ מזה אמרתי לו שאני לא רוצה שיתקשר יותר אז מה עושים עכשיו? וכמובן תודה

צ ל י ל 8

New member
מה עושים? מחכים בסבלנות..

אין לך ברירה, תני לזה קצת זמן. אל תלחצי עליו. קלף הכוכב המייצג אותו, מראה שהוא אדם כנה, אמין, אוהב ונאמן. מצד אחד זה גם יכול להראות שאולי הוא לא ממש פנוי כרגע. תחושה שלי.

אני לא מבינה

איך אני יכולה ללחוץ עליו אם אנחנו לא בקשר יותר? את מתכוונת שאמתין בסבלנות עד שהוא ימצא לנכון לחדש את הקשר אם בכלל? לא פנוי? התחושה שלך שהוא במערכת זוגית או שהוא לא פנוי לקשר עכשיו? תודה

צ ל י ל 8

New member
אין ברירה

כן לחכותבסבלנות שהוא יחדש את הקשר אם בכלל.. אני רק מרגישה שהוא לא פנוי רגשית. לא יכולה לומר בוודאות שיש לו ממש מישהי אחרת. אולי רק במחשבות..

עוד משהו קטן...

קלף סיכום שני גביעים לא מראים על אופטימיות? על חידוש הקשר בסופו של דבר? או שאני סתם מנסה להיאחז במשהו שאיננו? תודה לכן

קלף 2 גביעים הוא חיובי

וזהו גם קלף אהבה. הוא מראה שזאת מערכת יחסים מאוזנת והרמונית.שותפות ביניכם טובה, שתצמיח פירות בעתיד. מערכת היחסים מונעת על ידי אנרגיה רבה, והתשוקה זורמת בכיוון הנכון. יש סיכוי אבל כמו שצליל אמרה צריך להמתין קצת.

../images/Emo35.gif אבל לפי מה שהבנתי

מהפירוש של צליל זה שלא בטוח שהקשר יתחדש ושהניתוק שלי מנע מהקשר להתפתח. אני מאוד מעריכה את הפרשנות של צליל אבל מישהי רואה כאן דברים אחרת? אני מאוד מבולבלת. תודה

ליאת39

New member
אהלן,

מסכימה עם צליל. אם את רוצה המתיני בסבלנות ב- 3 החודשים הקרובים שבהם אתם עוברים תהליך של תהבוננות ובדיקת מצב. הפוטנציאל בשלב הזה הוא להיות לבד! כל אחד עם עצמו, מתכנס בתוך עצמו ועושה חושבים עם עצמו, לומד על עצמו ופותר לעצמו את הקונפליקטים שנמצאים, או לפחות מנסה לפתור. לא קל, אבל אם לא בא לך לוותר, אז היי סבלנית!!!

זה מה שאמרתי לך חמודה

שאת צריכה להמתין בסבלנות יש אולי סיכוי אבל לא כרגע אז אם את ממש רוצה תיהיה סבלנית. כרגע זה לא הזמן אבל מניסיון אני אומרת לך הכל משתנה. אם יש לך אמונה ואהבה הכל יסתדר בזמן המתאים

יש בי אמונה ויש בי אהבה../images/Emo23.gif

אבל לחכות שלושה חודשים? זה המון זמן!!! בכל אופן תודה לכן על העזרה אתן חמודות

למעלה