יש לי שאלה...

KOG15

New member
יש לי שאלה...

משהו יודע ממה קן יכול לבנות את החרוטיי בקרה?? הם נראים דיי חזקים בשביל שילד בן 15 (בערך) יבנה אותם בלילה... אחד!

lori4

New member
אה.....

זה העולם הדיגיטלי, הוא מורכב מנתונים....זה לא קשה להקים משהו שהוא לא בדיוק אמיתי, הוא פשוט נותן את הפקודה הנכונה וחרוט הבקרה צץ במקום שהוא רוצה. זה כמו במחשב: את נותנת את הפקודה שמפעילה את מה שאת רוצה.

KOG15

New member
העניין הוא

ממה הוא בונה את החרוטים כי אי אפשר לפוצץ נתונים (בהנחה כמובן שזה לא נתוני-מחשב רגילים) כי כשמפוצצים את זה יש סדקים והכל... אם זה היה נתון בלבד, זה היה מתפורר- כמו הדיג'ימונים.

lori4

New member
מה זאת אומרת...

אי אפשר לפוצץ נתונים?! בטח שאפשר!! *לוקחת נשימות עמוקות* העולם האמיתי מורכב ממולקולות, העולם הדיגיטלי מורכב מנתונים. עד לכאן ברור? בעולם הדיגיטלי הנתונים הופכים למוחשים, דוגמא: את תרימי אבן בעולם הדיגיטלי היא תרגיש בדיוק כמו אבן אמיתית. לכן חרוטי הבקרה שמורכבים כנראה מברזל נסדקים כי ככה העולם הדיגיטלי מדמה את ההתפרקות שלהם. העולם הדיגיטלי מדמה את התפרקות הדברים החיים (דיג'ימנים וצמחים) בצורת רסיסים, אבל זה לא אומר שכל הדברים הלא-חיים לא עשויים מנתונים, זה פשוט הדמיה של העולם הדיגיטלי שמנסה לעשות את הכל הרבה יותר מוחשי.

KOG15

New member
יפה יפה... תודה רבה על התשובה

איך את יודעת את זה??

lori4

New member
אני מקשיבה....

פלוס ראיתי את העונה הראשונה והשניה כמה פעמים אז זה גם עוזר , ומאז ומעולם נהנתי לדחוף את האף שלי לכל מיני תאוריות מוזרות(סטטה עדה), וחוץ מזה רוב ההודעה היא מסקנות שלי.

למעלה