יש לי שאלה: האם בסאגות של סל רק גוהן הפך לסופר סאיין 2 או היו כאלה שגם הפכו?
S sy15 New member 12/7/04 #1 יש לי שאלה: האם בסאגות של סל רק גוהן הפך לסופר סאיין 2 או היו כאלה שגם הפכו?
B Brolly New member 13/7/04 #3 וכמובן בסאגות מאוחרות יותר גם גוקו ווג'יטה בספק, כי לפי מה שאני מבין יש אפשרות שהמאג'ין וג'יטה זה סופר סאיין 2
וכמובן בסאגות מאוחרות יותר גם גוקו ווג'יטה בספק, כי לפי מה שאני מבין יש אפשרות שהמאג'ין וג'יטה זה סופר סאיין 2
ה הקוטל מלך New member 13/7/04 #5 כי סל עצבן אותו ועם תוספת של הכוח המיוחד שיש רק לו הוא הצליחלהגיע לסס2 תגידו מה המינימום שצריך כדי להפוך לס''ס 2? 70 מיליון? משהו כזה?
כי סל עצבן אותו ועם תוספת של הכוח המיוחד שיש רק לו הוא הצליחלהגיע לסס2 תגידו מה המינימום שצריך כדי להפוך לס''ס 2? 70 מיליון? משהו כזה?
K king kazabubu New member 13/7/04 #6 בפעם האולי מליון וחמש מאות.. אחרי הסאגה של פריזה מפסיקים לדבר על עוצמות... אתם מבינים? אין יותר ספירה מספרית של זה...
בפעם האולי מליון וחמש מאות.. אחרי הסאגה של פריזה מפסיקים לדבר על עוצמות... אתם מבינים? אין יותר ספירה מספרית של זה...
K king kazabubu New member 13/7/04 #7 וג'יטה אכן הופך לסס 2 הוא מסביר שהוא נתן לבאבדי ל"השתלט" עליו כי הוא ראה מה הכוח שלו עשה לשני בני האדם ההם. ספופוביץ' והשני יאמו או משהו כזה... הוא ראה שהכח של באבדי חיזק אותם פי כמה... והוא היה צריך את הכח הזה כדי להשתנות.
וג'יטה אכן הופך לסס 2 הוא מסביר שהוא נתן לבאבדי ל"השתלט" עליו כי הוא ראה מה הכוח שלו עשה לשני בני האדם ההם. ספופוביץ' והשני יאמו או משהו כזה... הוא ראה שהכח של באבדי חיזק אותם פי כמה... והוא היה צריך את הכח הזה כדי להשתנות.
D dannyshadow New member 17/7/04 #8 וא הפך לאולטרה סייאן לא? אולי אני טועה. כי ממה שאני יודע גוהאן לא הפך לספור סייאן 2. רק לאולטרה סייאן.. מוזר.
וא הפך לאולטרה סייאן לא? אולי אני טועה. כי ממה שאני יודע גוהאן לא הפך לספור סייאן 2. רק לאולטרה סייאן.. מוזר.
A ashkeloni New member 17/7/04 #10 תראה את הסידר לפני שאתה טוען שאתה בעל ידע רב גוהן הפך לאסנדד סאיין שבשלב מאוחר יותר של הסידרה נקרא סס2
תראה את הסידר לפני שאתה טוען שאתה בעל ידע רב גוהן הפך לאסנדד סאיין שבשלב מאוחר יותר של הסידרה נקרא סס2