יש לי שאלה

dark max

New member
יש לי שאלה

מישהו יודע מתי יהיו שידורים חוזרים בערוץ 3 כי אני מזה רוצה לראות עוד פעם "פילוט" מי שיודע להגיב מהר כי אני אשתגע כאן!!!!

ברודי

New member
לצערי הרב לא יודעים.

שאלתי ב-רייטינג וב- פנאי פלוס וברייטינג אני מבטיחה לעקוב אם יענו לי אבל אין לי פנאי פלוס שככה אם מישהו ירצה לעקוב אחרי תשובה מהם. (או לשלוח אימייל גם...) מערוץ 3 אי אפשר להשיג תשובה בכלל למרות שהצקתי להם פעמיים (ובפעם הראשונה הם ענו לי תודה על ההצעה לשדר את הסידרה, כשזה היה ברור לחלוטין שהאימייל ששלחתי היה מנוסח בצורת שאלה!!!)

התשובה!!!!../images/Emo168.gif

החל מיום חמישי ה-15/7 ב-23:36 עד 00:25 ישודרו הפרקים של מלאך שחור, אני לא יודע כמה עונות ישודרו אבל אני יודע שהפרק הראשון יהיה הפיילוט. אני אישית ראיתי בדיוק פרק אחד ומה זה נדלקתי אבל היה מאוחר מדי כי זה היה הפרק האחרון בסטאר...

ברודי

New member
שיואו!!! תודה תודה תודה!!!!!

פיילוט זה הפרק הראשון של העונה הראשונה. כל העונות מחדש!!!!!! (כל העונות
כולה יש 2) יש כאן בוואלה את הלוח שידורים. זה מאורע מרגש!!! צריך לחגוג......
. איזה כייף!! אומנם זה בשעה לא אנושית, אבל עדיין. הפעם אני לא חוזרת על הטעות ומכינה סטוקים של קלטות!!! צריך להקליט את זה!! אני מאושרת

QueenMaria

New member
העונה הראשונה!

היא הכי טובהההה (למרות שלמקס עדיף פאן בשיער)! היא לא חולה בשום מחלה מגעילה והיא ולוגן יכולים לממש את זממם אחד בשני!

Nitzan122

New member
יהי!!!!!!!

סוף סוף זה חוזר!!! ועוד מההתחלה! טוב לפחות משהו טוב אחד ביום החרא הזה... תודה!

123יעל

New member
אושר גדול!!!../images/Emo6.gif

איזה כיף! הבטיחו וקיימו.... טוב! אז יהיו לנו שיוות לילה כל יום אחרי פרק כמו בימים הטובים?? זוכרים כשהינו בצ'אט עד מאוחר, ותמיד גם היה לי איזה מבחן יום אחרי....

dark angel 17

New member
יאאא איזה כיף!!! ../images/Emo13.gif

כל כך חיכיתי לזה,אבל חבל שזה בשעות מאוחרות..לא שזה ימנע ממני לראות..חחח

ברודי

New member
מקליטים הכול../images/Emo99.gif

עדיף שעה מאוחרת... ב-8 יש מיכאלה
סתם לא גם בינכה זה חופש ולמחרת אין כלום, וככה בשעה מאוחרת ההורים לא מציקים על הטלויזיה עם החדשות שלהם וכל מיני שטויות כאלה.!! אפשר להקליט בנחת
. איזה כייף

karms20

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo45.gifקבענו לדייט בצ'אט?

אם רק הייתם יכולים לראות את החיוך שלי עכשיו... I CAN'T WAIT!!!!!!! איזה כיף!!!! אז ברודי קבענו דייט?

ברודי

New member
רק דייט?! רק דייט?!?!

מתוקה, קבענו עכשיו...לא יודעת, חתונה מצידי! אני לא יכולה לחכות כבר...!!!! דארק אנג'ל

baby fey

New member
יאייייייייייי אני אדם מאושר {=

מזה חיכיתי לזה מזל שברודי שלחה לי מסר כיף כיף כיף!

ברודי

New member
שלחתי לכולם../images/Emo3.gif

זה שליחה כזאת לכולם בבת-אחת. מה זה מאורע עולמי, צריך לעשות שלטי חוצות לזה

למעלה