יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

מה זה "הקפצה"?

טיקיי

New member
...

כשמגיבים להודעה, היא קופצת לראש העמוד. היא יכולה לקפוץ רק אם התוכן שלה הוא לפחות עשרה תווים ורק אם לא עברו שלושה ימים מאז שהיא נפתחה. כשליסטה מקפיצה, היא מונעת מההודעה שהיא הקפיצה לעבור לעמוד הבא. אם עברו שלושה ימים מאז שההודעה נפתחה, אז ליסטה יכולה לפתוח הודעה חדשה ולחבר אליה את ההודעה שהיא רוצה שתישאר בעמוד הזה ואז ההודעה שוב תקפוץ, עד שיעברו שלושה ימים מפתיחת ההודעה החדשה. בפעם הבאה שיש לך שאלה כזאת, עדיף שלא תפתחי בגללה הודעה חדשה, כי זה לא קשור לדיג'ימון... בגלל שבעמוד יכולות להיות רק 15 הודעות ראשיות, אז בזה שפתחת עכשיו הודעה, הודעה אחרת עברה לעמוד השני.

Digi Lista

New member
אבל היא חדשה../images/Emo13.gif

ומוותרים לחדשים,בעיקר כשהיא באמת לא עשתה משהו חמור אלא רק רצתה להבין לגביי הפורום כדי להשתלב בו יותר טוב(כשלא מבינים משהו לא מרגישים מעורבים)

טיקיי

New member
לא כעסתי עליה.

אמרתי שבפעם הבאה, עדיף שלא תפתח על זה הודעות חדשות.

טיקיי

New member
אין על מה...

לא כעסתי עליך או משהו, אני יודע שאת חדשה, פשוט אמרתי לך כדי שתדעי לפעם הבאה. מצטער אם זה נשמע פוגע, זאת בכלל לא הייתה הכוונה.

enbalush

New member
סיכות תג עגולות לבגד של דיגימון

שלחו לי את התמונה שאתם הכי אוהבים של דיגימון ואני אכין לכם סיכת תג במחיר מצחיק. צרו קשר במסר.

../images/Emo178.gif שיעור פרטי ../images/Emo43.gif

השף ג'אקומו נותן שיעור פרטי בפורום מתכונים, ומסביר כל מה שאפשר על בישול והכנת המזון. והבוקר: אוכל איטלקי ואנטי פסטי השף יתארח בפורום מתכונים, היום בשעה 10 בבוקר. החל מהשבוע הבא, השיעור הפרטי יצולם וישודר בפורום באמצעות הבלוג TV.

../images/Emo43.gif תפוז למען הקהילה ../images/Emo101.gif

"עננים" הוא פרוייקט אמנות לילדים לקויי ראייה ועיוורים בשילוב עם ילדים רואים. כדי לקדם את הפרוייקט, אורגן ערב התרמה שכל הכנסותיו קודש לפעילות זאת. הערב (המוסיקלי) יתקיים במועדון ה"בארבי" התל אביבי ויכלול הופעות קצרות של האומנים הבאים: אלג'יר אביתר בנאי יזהר אשדות ברי סחרוף גלעד שגב שילה פרבר רועי בר נתן (בקטע סטאנד אפ) מתי
יום ראשון הקרוב, ה-4/7/04, בשעה 22:00. כרטיסים במחיר 70 שקלים ניתן לקנות בקופות ה"בארבי" בערב האירוע. נשמח לראותכם שם. לפרטים נוספים: www.barby.co.il

למעלה