יש לי שאלה

אל71

New member
כל הכבוד על השרשור

חופית לא הייתי עדיין בהריון (אבל מקווה להיות בקרוב), ולפי מה שהבנתי מחברות ומהאתר, אי אפשר לדעת!!! כאבי בטן, וגם דימום קל יכולים להעיד על מחזור אבל גם על הריון. הדרך היחידה לדעת היא לחכות ליום ה- 12 אחרי ההחזרה, ולבצע בדיקות דם איכותיות. גם אני שואלת את אותה שאלה, ואני מקווה שאת, אני והיתר נדע בקרוב איך זה מרגיש. לפי חברה טובה, השינוי הכי בולט הוא פשוט עייפות היסטרית שמתחילה אחרי האיחור. בהצלחה

סיון01

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

והתשובה מאד פשוטה: מרגישים בהריון כשיש בטא חיובית. נקודה. אין שום דרך אחרת ודאית או לא-ודאית להרגיש שאת בהריון לפני הבדיקה. תתעזרי בסבלנות. לגבי איסי והפריה, בטח כבר ענו על זה מכל הכיוונים ב"שאלות נפוצות", בסרגל למעלה.

טוליקי

New member
למיטב הבנתי אי אפשר לדעת לפי

הרגשות. את יודעת כמה פעמים הרגשתי בהריון ולא היה לזה בסיס ? (חשבתי אולי קרה נס ?) רק תוצאה של בטא. צריך לפתח סבלנות.

חופית 4

New member
שאלה לי אליכם

רשתי כבר את השאלה ומשום מה לא קיבלתי תשובה. אני כרגע שבוע אחרי ההחזרה אני מכניסה לנרתיק כל יום 9 כדורים, ובולעת כל יום כדור מהדיסקית שככתי את שמו. ברגע שאני מסיימת לבלוע את הכדורים אני אמורה לקבל מחזור? זה יוצא ביום ה-14. אני שותה גם את היום ה-14? הכוונה שזה כמו גללות ברגע שמסימים מקבלים מחזור או שזה יתעכב בגלל ההורמונים? אשמח לקבל תשובה מדויקת. תודה חופית.

עינת ב6

New member
הי חופית../images/Emo20.gif

את אמורה לקחת את הכדורים עד בדיקת הבטא ולהמשיך אם התשובה חיובית(אמן... אמן...
), הדיסקית היא בטח האסטרופם... לגבי המכשפה... למה את כבר חושבת עליה? אני מבקשת להישאר אופטימים...
אבל רק בשביל האינפורמציה... ברמת העיקרון כשמפסיקים את התמיכה אמורים לקבל מחזור ,אבל אצל כל אשה זה משתנה גם בהתאם למחזור הטיפול...
יש נשים שיקבלו מחזור אחרי יומיים שלושה ויש כאלה שיחכו עוד קצת למכשפה...
בכל אופן מקווה שלא תצתרכי להמתין למכשפה!
בהצלחה
וסחתיין על השרשורים!!!

blessed

New member
אולי זה כי יש לנו עוד כמה עיסוקים..

חופית, 15 דקות אחרי ששאלת את השאלה זה עוד מוקדם להתלונן שלא ענו לך. כולנו עסוקות ולא נכנסות לפורום כל שניה. תהיי בטוחה שברגע שתיכנס מישהי שיודעת לענות היא תענה. צריך קצת סבלנות.

חופית 4

New member
שאלה

אני 10 ימים אחרי החזרת עוברים,נורא סקרנית. אני יכולה לבצע בדיקת הריון ביתית? אשמח לקבל תשובה

אל71

New member
מטפלים סיניים בצפון

חופית יש לי שני שמות, מהמטפל שהלכתי אליו לכמה טיפולים. הוא נתן לי את השמות לחברה שגרה בצפון (שלא פנתה אליהם). אני לא מכירה אותם אישית, אבל הוא המליץ עליהם בחום. עומרי שדה: 054885164 ישי אילן: 054821382 הממליץ הוא אודי לוריא. בהצלחה

למעלה