יש לי שאלה..

The Reuty

New member
יש לי שאלה..

מחר אני מוזמנת לראיון ברמת גן.. (ראיון מטעם עמותת "שלומית") רציתי לדעת אם יש פה מישהי שברה את הראיון הזה, ואם כן, מה הראיון הזה אומר? למה יש אותו? צריך להביא משהו?
..

The Reuty

New member
שברה=שעברה

אה.. מה שואלים בראיון הזה? הראיון הזה יקבע אם אני מתאימה או לא? :\
על העזרה..

M o n a L i s a

New member
רעות ../images/Emo9.gif

כולם עוברים את הראיון הזה בהתחלה, וזו בעצם ההזדמנות של הרכזת להכיר אותך, ולקבל קצת רושם ראשוני. בראיון תמלאי מן שאלון כזה עלייך, והיא תראה באיזה תחומים את מתעניינת ותתחילו לחפש לך מקום שירות. המממ...אני בעיקרון הבאתי את התעודה שלי, כי היא ביקשה, תביאי ליתר ביטחון. המון המון
, ופשוט תהיי את!

The Reuty

New member
אה..

אבל מצאו לי כבר מקום שירות.. אני אהיה בכפר עידוד בנתניה לפי מה שההיא בטלפון אמרה לי ותעודה כבר הבאתי.. שלחתי להם את כל מה שביקשו בפקס..
..

Queen Of Rain

New member
המממ..אני הייתי שבוע שעבר

בעיקרון את מגיעה ומבקשים ממך שאלון למלא לפני שאת נכנסת לראיון עם שאלות כמו - מה אמא שלך ואבא שלך עושים ? מה מעמדכם האקונומי? כמה אתם במשפחה ? מהם טיב יחסייך עם ההורים ? מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? מה היו הישיגייך הלימודיים ולמה ? ספרי על ארוע שהשפיע עליךך במיוחד ?בעיות רפואיות אם יש שאת צריכה לדווח.. וזהו בערך אני חושבת.. כשאת נכנסת לראיון עם הרכזת היא תעיין בפרטים שלך ואז תשאל אותך כל מיני שאלות כמו - מה התחביבים שלך..? במה תרצי לעסוק "כשתגדלי" ? מה את עושה ברוב הזמן שלך ? למה את רוצה לשרת בשלומית ? האם את נרשמת לעמותות אחרות חוץ משלומית ? סמים ? אלכוהול ? סתם היא תנסה לפתח איתך שיחה כדי לאמוד את טיבך , לראות מי היא הבחורה שמיועדת לשירות לאומי לשנה הבאה וזהו... בהצלחה:)

The Reuty

New member
תודה על התגובה..

הייתי בריאיון.. הרכזת הייתה נחמדה.. אבל בגלל הבעיה הרפואית שלי הם לא היו בטוחים שאני יכולה לשרת רחוק מהבית, וזה רק מה שאני רוצה. אז הרכזת דיברה עם המנכלית(או מה שהיא לא תהיה..) ואז נכנסתי לראיון איתה.. היא לא הביאה לי יחס נחמד במיוחד=\ גרמה לי להרגיש שאני טיפשה.. בכל מקרה אני צכה להביא להם כל מיני אישורים רפואיים.. אני לבינתיים בסימן שאלה
... אני שונאת להיות בסימן שאלה!
תודה על התגובות..

למעלה