יש לי שאלה

oritroee

New member
יש לי שאלה

אני צריכה עזרה בניסוח. דיברתי עם הבוסית שלי לגבי תנאים סוציאליים, העלאה בשכר ועבודה של שעות נוספות, הפגישה איתה היתה קצרה מאוד ונסתיימה בתשובה אני אבדוק ואחזור אלייך. האמת שיצאתי ממנה בהרגשה טובה אך תשובתה מתמהמהת מה באפשרותי לשאול על כך?

batgalim

New member
ניסוח../images/Emo176.gif

1 - מה 2 - הפוטנציאל 3 - שלי 4 - לקבל תנאים סוציאליים 5 - העלאה בשכר 6 - ועבודה של שעות נוספות 7 - במקום עבודתי x 8 - בחודשיים הקרובים? + קלף סיכום

oritroee

New member
שאלתי ומשום מה...

זה לא ממש נראה לי אופטימי מה דעתך? 1- מה-מוות 2 - הפוטנציאל-שמונה מטבעות 3 - שלי-שש חרבות 4 - לקבל תנאים סוציאליים-עשר חרבות 5 - העלאה בשכר-תשע חרבות 6 - ועבודה של שעות נוספות-שישה גביעים 7 - במקום עבודתי x-העולם 8 - בחודשיים הקרובים?-שוטה סיכום-נער המטבעות

batgalim

New member
ערב טוב אורית

1- מה-מוות 2 - הפוטנציאל-שמונה מטבעות 3 - שלי-שש חרבות 4 - לקבל תנאים סוציאליים-עשר חרבות 5 - העלאה בשכר-תשע חרבות 6 - ועבודה של שעות נוספות-שישה גביעים 7 - במקום עבודתי x-העולם 8 - בחודשיים הקרובים?-שוטה סיכום-נער המטבעות אורית חמודה, הקלפים אינם אופטימיים, זה נכון, אך קוראים לך להמתין בסבלנות לשעת כושר. את נמצאת כיום בתקופת מעבר, בין השלב בו את נמצאת - חסרת תנאים סוציאליים - לבין התקדמות במקום עבודה, שנראה כמקום מבוסס, שגרתי אמנם, אך כזה בו השכר טוב ונכנס כל חודש לבנק... נראה כי נכונה לך אכזבה מבחינת קבלת תנאים ושכר אך יתכן והבוסית תראה בעין יפה את נכונותך לעבוד שעות נוספות ובכך ישתפר שכרך מעט. בחודשיים הקרובים יש לך אפשרות להוכיח את עצמך ואת היכולות שלך. ניתנת לך ההזדמנות להראות מה את שווה.. הכל תלוי בעצם בך ויש לך את כל היכולות להצליח... או ליפול. קלף הסיכום קורא לך לקחת את עצמך ברצינות, לעבוד בשקידה ולעשות עבודתך בקפדנות ודייקנות על מנת שיראו את כישוריך ויכולותיך. בהצלחה.

למעלה