יש לי שאלה...

shany5

New member
יש לי שאלה...

אגדות רוק אלו בדרכ זמרים שהשאירו חותם וסגנון שונה מהשאר והם כבר מתים (דהיינו אגדות) אז למה יש זמרים שעדיין חיים והם נקראים אגדות רוק? זו שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן...

shany5

New member
חוצמזה...

מלא זמן לא הייתי פה אז דיי התגעגעתי (אתם יודעים אומנית-ציירת אז לא היה לי ככ הרבה זמן..) ויש לי חוויה מסעירה שעברה עליי לפני שבוע... הייתי באילת ונכנסתי לדיסק קלאב (חנות עם דיסקים זולים!!!) ופתאום נכנסתי לאקסטזה כזאת ומצאתי את עצמי עם איזה עשרה דיסקים ביד (הרגשתי כמו ילד קטן שנכנס לחנות ממתקים)- זה היה טירוף בכל אופן היה שם קיר שלם רק עם מוזיקה כמו שאנחנו אוהבים - לראות שם את דיויד בואי ליד דייר סטריט ולבחור בין השניים זה קצת קשה... בסוף יצאתי רק עם 3 דיסקים (2-הדלתות ו-1 גף' באקלי)- כי אמא שלמה (אני חזרתי למעגל המובטלים) זהו... (הודו לא מחכה לי...גם שם אהיה לבד..)

MajorWinters

New member
אילת? דיסקים זולים?../images/Emo19.gif

לא יכול להיות את עובדת עליי

avivs

New member
אגדות רוק הם אנשים שהשאירו חותם

למה הם צריכים להיות מתים או חיים? השארת חותם, השפעת, עמדת במבחן הזמן, עשית מוזיקה טובה-אז ת'אגדה, מי אמר שאתה צריך למות?

melancholy man

New member
אגדות רוק

זה שם של פורום בתפוז, חוץ מזה זה ביטוי חסר תוכן. כל אחד קובע את האגדות של עצמו.

מורנא007

New member
אם כך

דרים תיאטר, גלאס המר ודג'אם קרט הם אגדות? שוב מישהו עלול להכניס את נירוונה או בלינק 182 לפורום.

avivs

New member
צודק

ני רק ניסיתי להראות שלא צריך להיות מת

slowhand1

New member
הם אכן אגדות

וגם האחיות פיק ואבריל לאבין הן אגדות רוק.. אגדות רוק זה דבר נורא סובייקטיבי..הרי לכל אחד יש את האגדות שלו..שהוא בוחר לעצמו ע"פ הטעם שלו... אבל זה לא אומר שהם יכנסו לפורום,הפורום מדבר על אושיות הרוק שפעלו בשנות השישים-שבעים עם חריגה קלה אפילו לשמונים..

melancholy man

New member
אוי נו

דיברנו על זה מספיק כבר לא?, זה שמישהו חושב שיוצר מסויים הוא "אגדת רוק" (שוב, מה זה לעזעל???) לא אומר שזה שייך לפורום, מהות הפורום מוגדרת היטב בתקנון

מורנא007

New member
אתה צודק

בתקנון זה מוגדר הייטב. יצירת רוק בין 1960 ל- 1979. לכן, אין מקום ל Djam Karet שהחלו לפעול ב- 1984, Glass Hammer שהחלו לפעול ב- 1992 ו- Dream Theater שהחלו לפעול ב- 1988 (לפי AMG).

מורנא007

New member
../images/Emo13.gif אפשר לדבר על The Muffins

הם החלו ליצור רוק בשנות ה- 70. היצירות שלהם משלבות אלמנטים של ג'אז ומוסיקה קלאסית מודרנית ביחד עם רוק. היצירות הינן מורכבות, לפעמים הם מזכירים את זאפפה. כך שיש להן ניחוח אמריקאי. לא מדובר בדיינר מעובש ואפרורי, אלא באווירה שבין אולמות ג'אז פתוחים לחדרי לימוד מוסיקה בקולג'.

giba70

New member
אגדות רוק אפשר לראות

בסרט "כבלים" של איינשטיין, שיסל והחבר'ה... הם השתתפו באולימפיאדה במקצוע יריקה למרחק, היו שמה כמה אגדות רוק שעדיין לא נסה ליחתם עד היום, אשר המטירו לכל עבר והשקו כל פינה באצטדיון לרווחת הקהל המיובש

למעלה