יש לי שאלה..

love d animals

New member
יש לי שאלה..

זה משהו ששמעתי ממש ממזמן ואני בטוחה שגם אתם.. נכון יש את הקעקוע של ה-3 שנים? זה אמיתי?..כאילו-זה באמת נכון? ואם כן-זה מסוכן או משהו?

ורדודה

New member
לא...

הקעקועים האלה משאירים צלקות דוחות של אותו הציור שאותו את עושה, אז אם כבר עדיף לעשות לכל החיים, בכל אופן לפי מה ששמעתי ההבדל בין קעקועים לכל החיים לבין קעקוע לשלוש שנים הוא המחט שאיתו עושים,פחות שכבות של עור..

love d animals

New member
אז

עדיף לעשות קעקוע לכל החיים? כי אני מפחדת מהקטע של ההתחרטות..כאילו-לבנתיים אני לא עושה קעקוע..אבל בכל זאת אני אעשה כשאמא שלי תסכים וכשיהיה לי אומץ כי אני ממש ממש ממש ממש מפחדת..כאילו-זה לא כמו פירסינג שזה דקירה של 3 שניות..אאאמממאאא

ורדודה

New member
תיראי,

לפי דעתי כן עדיף לכל החיים, אני לא יודעת מה איתך,אבל אני שאני ממש ממש רציתי קעקוע לא היה אכפת לי כמה זה יכאב לי כי כאב הוא זמני ואחרכך-נהנים מהקעקוע, ואני עוד עשיתי במקום כואב בטירוף,בכיתי
בכל אופן זה באמת לא כ"כ נורא,שווה את הכאב. היום שאני מסתכלת אחורה אני צוחקת על זה שהגזמתי,זה היה כי הייתי לחוצה נורא,אל תהיי לחוצה ויהיה בסיידר.

תראי..

קעקוע ל-3 שנים זה בולשיט טהור. זה מחט שמזריקה את הדיו לשכבת עור עליונה יותר מזאת של קעקוע רגיל.. מה שקורה עם זה אחר כך זה שהקעקוע מתעוות ודוהה והופך להיות כתם מכוער, והכתם הזה נשאר לכל החיים.. אם את רוצה לעשות קעקוע? תעשי כשתהיי מוכנה לעשות אחד [תהליך ההסרה הוא תהליך מאוד יקר.. אני מכירה מישהי שעשתה אותו ונשארה לה צלקת לא משו בכלל] אז תכניסי לשיקולים שלך גם את המרכיב של בשלות.. בקשר לכאב, זה מאוד אינדיבידואלי.. מה שכן - זה לא כמו פירסינג.. את לא מרגישה כל דקירה, את מרגישה אוסף של דקירות.. לי אישית לקח קצת זמן להתרגל לתחושה, אבלבשלב מסוים זה הופך להיות נעים..

love d animals

New member
חח..נעים?!

לא נראה לי..חח..אבל מי יודע.. אז בעקרון הדקירות כואבות פחות מדקירה של פירסינג?

../images/Emo45.gif

ובקשר לשאלה.. אי אפשר להשוות מים וכסא נכון? חירור זה דבר אחד, קיעקוע זה דבר אחר..

Moosh Tg

New member
אם,

אם יש לך אישור הורים, ויש לך רצון, ואת יודעת מה את רוצה, ועם כל אלא את מפחדת, זה אומר שאת לא שלמה עם עצמך ב-100%. עדיף שלא תעשי. בראסמי.

love d animals

New member
אני לא שלמה

עם זה מאה אחוז ואני לא אעשה עד שאני לא אהיה שלמה מאה אחוז ועד שיהיה לי אישור מוחלט

למעלה