יש לי שאלה...

shanib2004

New member
יש לי שאלה...

אני לא פותחת בקלפים, אני לא יודעת אייך וגם אין לי, אבל רציתי להתייעץ לגבי כמה דברים. רציתי לדעת אם אתם יכולים לפתוח בשבלי ע"מ לתת לי כיוון, או שאתם עוזרים רק למי שפותח לבד?

טורנדו1

New member
היי

אין שום בעיה לעזור לך,פשוט אם יש לך שאלה מסויימת תקליקי על הפריסות הממוחשבות של אורי רז למעלה,ותנסחי שאלה ומה שיצא לך,תכתבי לנו גם את השאלה וגם את הפריסה שיצאה.לא לפני שצריך לציין גיל ורקע.בהצלחה.

shanib2004

New member
שלום, מישהו יכול לעזור לי בבקשה

בפתיחה. אני בת 21.5, ויש לי כמה שאלות... הראשונה היא שרציתי לדעת אם בקרוב תפתח לי דרך חדשה ואם אני אמצא עבודה. אייך אני שואלת את זה ע"מ לפתוח בקלפים? והאם שאלתי את זה נכון פה? תודה רבה על העזרה...:)

blackcat2

New member
הי ../images/Emo9.gif

כדאי לשאול מה עלי לעשות על מנת למצוא עבודה בשלושת החודשים הקרובים? סה"כ 6 קלפים- 5 קלפים+ קלף מסכם עשי פריסה ממוחשבת ותבחרי מראש חמישה קלפים בלבד. בי

shanib2004

New member
עשיתי פריסה וזה מה שיצא:

רשמתי: מה עלי לעשות על מנת למצוא עבודה בשלושת החודשים הקרובים? ויצא לי: תשעה מטבעות מוות מלך הגביעים אביר הגביעים עשר חרבות וקלף סיכום: שישה מטבעות זה נפרס ב ריידר... מה זה אומר? המוות לא נשמע לי טוב ואתמול שניסיתי לעשות יצאו לי קלפים אחרים, יכול להיות?

blackcat2

New member
הי ../images/Emo39.gif

תחושתי היא כי את לא עושה די על מנת למצוא עבודה ויכול מאד להיות שאת בררנית יתר על המידה ולא מוכנה לקחת כל עבודה (9 מטבעות). הרף שלך גבוה, אולי גבוה מידי. את צריכה לקחת בחשבון שאת חייבת להניע את עצמך לקראת מציאת מקום עבודה כי ו לא תידפק על דלתך. ("הירידה" שבין מלך הגביעים שהגיע לייעודו אל אביר הגביעים, שהוא האנרגיה שהובילה את המלך למקומו גורמת לי לחוש זאת. את עדין לא במקומו של "המלך" אלא של "האביר" ועליך לפעול בהתאם- להתחיל מלמטה.) אם לא תתחילי להניע עצמך לקראת השינוי המתבקש (המוות) את עלולה למצוא עצמך עם הפנים באדמה (10 חרבות). צאי לשוק העבודה, גם אם הוא דל, ותתחילי לשאת ולתת עם הדורשים עבודה אולם במיוחד בינך לבין עצמך. פשרה היא שם המשחק. אשמח לשמוע ממך על הפרשנות שלי ומעט על עצמך. בי

למעלה