יש לי שאלה...

lazy Gi®l

New member
הה? ../images/Emo12.gif

אני מכירה בובספוג אבל אני לא רואה.. יש לי נעלי-בית שלו ! חעחעעחע *מתלהבתומרהלכולם*

lazy Gi®l

New member
שרשור../images/Emo32.gifתמונות בובספוג../images/Emo174.gif

וכן, אני משועממת !

אה זה בובספוג ^^ חח יש לי חולצה שלו

*מרגישה פוסטמה* מה?! קניתי אותה בארצות הברית ! חחח ראיתי את זה פעם אבל אני לא זוכרת כלום -.-

Yuske

New member
>< spongebob.....

האימה האימה..... אוקי ראיתי פרקים של זה בארצות הברית ואני הולך ליהיות ישיר.... האמריקנים מטורפים על זה בשבע מאות אחוז (מתוך מאה)!!!! הם קונים כמעט כל מוצר של זה... ועכשיו דעתי האישית- זו סדרה דבילית לחלוטין....וגם spongebob מכוער להפליא... אבל יש גם צד מעודד---בהצלחה עם הביום.... אני אומנם לא מחבב את הסדרה אבל יש אנשים שכן ואני מכבד את זה, אישית אני לא רואה ולא מעריץ של זה (ראגראטס לשלטון!), אבל זה רק אני...אז אם אנשים אוהבים את זה שיאהבו את זה עד כמה שהם רוצים כי אני לא שולל אנשים שרואים את זה, כל אחד ומה שהוא אוהב ולאף אחד אין זכות להגיד משהו אחר...אם יש משהו להוסיף תוסיפו אני פשוט לקראת מתכונת במתמטיקה (איזה כיף><)...אז לפני שיפתח ישחרר את עכבר המחמד של יוסקה אני אלחץ שלח...

OFIRB9

New member
אז מה זה מצחיק

חוצמיזה לך תשווה את זה לרן וסטינפי למשל (אותם יצרנים) בובספוג זה לא כל כך דוחה כמו רן וסטינפי...

לינה58

New member
אוי אופיר אופיר...

את צודקת ברן וסטימפי זה דוחה אבל בבובספוג הדמויות שם נראות כאילו הן איזה חרא שעומדים לזרוק לפח.

OFIRB9

New member
אז מה זה עדיין אחלה סדרה

ואיזה סבבה ששמו את יובל באדום סוף סוף

ערן1987

New member
אהבתי את הקטע שפעם בובספוג ופטריק

פוצצו בלון של סנדי והם נבהלו כי הם ידעו שהאוויר ייברח.. אז הם לקחו את החתיכות של הבלון והתחילו לחבר אותו על האוויר והבלון יצא שלם.. ואז הוא נפל.. אני נקרעתי מזה!!

OFIRB9

New member
אני נקרעת יום יום

ממשפ שנמצא בחתימה של מישהי "פטריק אתה חי!" "מה באמת?"

אתתתתתתתתתהה קרו????????

מואההאה בובה מסמורתטת ^^ סתם סתם אתה גדוללללללללללללל וואייי ^^ יאייי *מקפצת* למה מתי שאני לא הייתי אתה באת??? שיט אני שונאת להיות ילדה טובה רק בגלל שניקיתי כל היום אתמול פיספסתי אותך !!!!!! אופי פופי !! אגב אחלה דיבוב ^^

HuGo Hell

New member
כן. זה קרו ../images/Emo13.gif ../images/Emo1.gif

גם טליה (מיליין) הואדמה. D:

למעלה