יש לי שאלה למה בארבעת הספרים אף-פעם לא שמענו את קראב וגויל מדברים? הרי רק קופים לא יודעים לדבר.
ע עוד אחת New member 21/6/01 #1 יש לי שאלה למה בארבעת הספרים אף-פעם לא שמענו את קראב וגויל מדברים? הרי רק קופים לא יודעים לדבר.
L LuNaTiC New member 21/6/01 #2 את *עדיין* בתיאוריה של הקופים?????? דאמיט וומן!!!! הם לא מדברים כי הם שפוטים של דראקו!!!!!!!! כי הם סתם אדיוטים.... אבל הם לא עם איזה די אן איי של קופים או משהו... וווואהההה
את *עדיין* בתיאוריה של הקופים?????? דאמיט וומן!!!! הם לא מדברים כי הם שפוטים של דראקו!!!!!!!! כי הם סתם אדיוטים.... אבל הם לא עם איזה די אן איי של קופים או משהו... וווואהההה
ע עוד אחת New member 21/6/01 #3 מי אמר??? ולא רק שהם מטומטמים ולא מדברים, הם גם חזקים מאוד מבחינה פיזית וידוע שקופים יותר חזקים במידה ניכרת מבני-אדם ונאמר במפורש שהם דומים לגורילות. מי אמר שאין להם די.אן.אי. של קוף?
מי אמר??? ולא רק שהם מטומטמים ולא מדברים, הם גם חזקים מאוד מבחינה פיזית וידוע שקופים יותר חזקים במידה ניכרת מבני-אדם ונאמר במפורש שהם דומים לגורילות. מי אמר שאין להם די.אן.אי. של קוף?