אתמול הייתי פה בהיסטריה והיום שאלתי האם הבוס עדיין כועס עליי פרסתי שאלה 4+ וזה מה שיצא האם- אוהבים הבוס- ארבע מטבעות עדיין כועס- קיסר עליי- מלך המטות סיכום- נער הגביעים בבקשה אני אשמח לתשובה
הי חמוזינה../images/Emo13.gif תשובה לשאלה קיבלת כבר
אתמול...ואם זכור לי נכון, התשובה היתה בעד להגיד את דברייך. חיזרי לשרשור הקודם וקיראי שוב את הדברים. היום, כשאת פחות לחוצה אולי תקלטי את הדברים באופן שונה.
עשרה גביעים זה קלף מצוין שאפשר לסכם במילה אחת: אושר. בדרך כלל שליפת קלף אחד לא נותנת מענה ספציפי, אבל בשאלה של כן/לא/חור/לבן, להוציא קלף כזה חיובי זה יכול להגיד רק דבר אחד: לכי על זה. בהצלחה.
אז ככה הגעתי לשם והוא היה עצבני פחד ואמר שאנחנו לא הולכים לעבוד ביחד יותר אמרתי לו אין בעיה רק לפני כן אני רוצה שתשמע מה שבאתי להגיד ואז אמרתי לו הכל וכשאני אומרת הכל אני מתכוונת להכל ואחרי משהו כמו שעה אולי קצת יותר הוחלט שאני ממשיכה לעבוד והכל נשכח ודף חדש נתח אז יש סוף טוב אחרי הכל ואם אני לא טועה מישהי אמרה לי פה ללכת לדבר כי 2 9 זה הקשבה והכן הקשיבו לי אז תודה רבה לכם ואני שמחה לעדכן אותכן בדבר טוב
אני חושבת שעד כאן מיצינו היטב את מה שהיה בינכם. יש גם גבול לכמה שאפשר לעשות פריסות בפורום.. אין צורך לפרוס פריסה על כל מה שקורה בחיינו, תני לדברים לזרום מאליהם. מה שהיה היה, הראי במקום העבודה את הדברים הטובים שלך, התאמצי, השקיעי - ובטוח הבסו שלך יחשוב עלייך רק טובות.