יש לי שאלה.......

Shablula 88

New member
יש לי שאלה.......

למה בקטעים של מירב ושראל אפ'חד לא צוחק??? אני מניחה שזה בכוונה... אבל למה??? וחוץ מזה, מישהו הצליח לראות את הקטע של רויטל ולילך?... אני לא מצליחה...

ממ...לדעתי כי הם לא הצחיקו....

היה גם עוד שתי בנות שבאו כצמד... לא גרמו לאנשים לחייך אפילו.

NimaZ

New member
כי...

זאת הייתה החזרה לפני המופע... ישבו שם איזה שני אנשים... אני הצלחתי לראות את הקטע של רויטל ולילך... אבל לא היה מה לראות, הראו את כל הקטע ביבפ מתי שהו... עם החיקויים הצולעים של חברי האקמיה שלהן... הם כ"כ גרועות שזה מפחיד

Rinaty

New member
נצל"ש../images/Emo70.gif

מישהו יכול לרשום את המילים של "קרם הידיים של פנינה"? השיר של יוסי

OnlyMe sahar

New member
קרם ידיים של פנינה

יום שישי, לבד בבית שוכב על הצד, אין לידי אף אחד והשקט גומר אותי, מכבה את האור חושב על דברים, על ציצים גדולים ואמא מרק הכינה אכלתי פיתה עם נקניק וטחינה הבית ריק ואני בשירותים, עם קרם ידיים של פנינה... לבד, לבד, אני ופנינה לבד יצמחו לי שערות על היד חושב על פות ושד עם חיוך מפה עד בגדד וצריך הרבה מים להוריד את כל הקרם ידיים מהיד אז אני שומע, דלת נפתחת צעקה של מישהו נחרד, אני כבר לא לבד אמא שלי שכחה את המפתחות כל גופי רעד, הכניסה אותי למוסד מה שאמא לא הבינה שאני לא צריך את פנינה, לא כי גם בצבא וגם במוסד, בארוחה יש מרגרינה... לבד, אני ופנינה לבד יצמחו לי שערות על היד חושב על פות ושד עם חיוך מפה ועד בגדד וצריך הרבה מים להוריד את כל הקרם ידיים מהיד.

H i L o L a

New member
../images/Emo6.gif

בהתחלה חשבתי שזה איטי מידי, אבל הגעתי למסקנה שלשיר את "של פנינהההההה של פנינהההההה" זה כ"כ כיף

למעלה