יש לי שאלה....

shoshu1

New member
יש לי שאלה....

אני סטודנטית לפסיכולוגיה ואני עושה עבודה על התסמונת. איפה אני אוכל לקבל מידע עדכני וחדיש על התסמונת..עדיף מתורגם אם יש. ושאלה נוספת... קצת מוזר לי לשאול כי זה נשמע כמו הלצה.... אבל זו באמת שאלה רצינית אני יודעת שאחד מהסימפטומים הבולטים או הידועים ביותר אצל חולי טוראט (אומרים חולים?) זה פליטת קללות בלתי רצונית ובלתי מודעת. חברתי ואני דנו בנושא דרך צ'ט באינטרנט ופתאום תהינו: האם חולי טוראט פולטים קללות גם כאשר השיחה נערכת דרך מתווך כגון מחשב (בצ'ט למשל) או שאז הם מצליחים להיות יותר בשליטה? אודה מאוד על עזרתכם... הסטודנטית הסקרנית...

מידע

קיים מידע על התסמונת בארגון אסטי הנמצא ברחוב כנרת 4 ברעננה. ליו"ר הארגון קוראים לה בת-שבע גרניט ופה הכינוי שלה שביק. באם את רוצה לראות מה קורה בפועל אז ביום שישי ב-7/5/04 יש מפגש נוסף של ההורים המתחיל ב0930 בבוקר. כמו כן יש לארגון אתר באינטרט.מאוד קל להגיע אליו. בחפש את כותבת תסמונת טוראט ומיד זה מוביל אותך לאתר. שיהיה לך שבת שלום

ודר אגב בקשר לקללות

אני שמקללת המון שנים. אף פעם אין קללות בכתיבה. רק מילולי ולא בכתיבה. זה לנכון אצלי ואצל אנשים שאני מכירה הם מקללים. יום נעים ושבת שלום.

הלנה

New member
שלום סטודנטית סקרנית

קודם כל אני מברכת אותך על הבחירה (או שבחרו לך את הנושא?). אפשר למצא חומר באתר של האגודה: אסט"י, אפשר לרכוש ערכה הכוללת חוברות, מאמרים וכתבות בעברית דרך האגודה, ויש גם ספר אחד ויחיד בעברית שנכתב על ידי ד"ר מיקי אברמוביץ, ואפשר לקנות אותו ישירות אצלה. תכתבי לה הודעה והיא תיתן לך פרטים (היא כותבת בפורום), נדמה לי שהפרטים שלה נמצאים בדף הפתיחה של הפורום. בהצלחה, הלנה

mickya

New member
קופורלליה

קופרלליה דהיינו תופעת הקללות הלא רצונית אצל לוקים בטוראט (לא חולים) קיימת רק אצל 8-33% . לפי דווחים ומחקרים המחשב מגביר טיקים.

למעלה