יש לי שאלה?

zsahr1

New member
יש לי שאלה?

מה אתם חושבים על בנים שקיימו יחסים (כמובן עם בנים) עד גיל 17 וחצי בערך וקיום הם לא הולכים גם גברים אלה עם נשים . לאחד מהם יש חברה 6 שנים וכששאלתי אותו מה אתה כבר לא נמשך הוא אמר לי אל תזכיר לי בבקשה, אז מה אתם אומרים( למרות שאני חושב שזה לא דבר חולף )האם יש אנשים שמצליחים להתגבר על היצר והמשיכה לגברים או שהם משקרים.

ז י ק ו

New member
תראה...

ישנם אנשים שנמשכים לאהבה, ואיפה שיש אהבה הם הולכים. הנה תראה את אציק כהן (בנות פסיה) שהוא הומו מוצהר, אבל הוא נשוי באושר לאישה היום ויש לו ילדה קטנה. להמשיך לומר שהוא הומו, אני לא יודע.. אבל הוא בהחלט מנהל אורח חיים סטרייטי למרות עברו הגאה. אני אומר, שהכל עיניין של גישה, מה גורם לך יותר הנאה וממה אתה נהנה יותר. אין פה שקרן לא שקרן, הכל עיניין של אהבה.

ולעומתם ישנם כמה ...

ואני מכיר אישית כמה כאלו שמעדיפים לחיות בשקר עם מישהי בידיעה מלאה שהם הומואים ושהם משקרים לכל העולם כולל בת הזוג מן סוג של התמסדות וכניעה לתכתיבי החברה - צבא-חתונה-ילדים כל אחד ובחירתו הוא... חבר אחד כזה ניתק כל קשר כי "אני מזכיר לא את כל מה שהוא וויתר עליו" נו שויין... :)

למה אתה חושב שכולם משקרים?

אני גרוש, אישתי יודעת מזה שאני הומו והיא גם ידעה על כך שהתחתנו. אנחנו היום פרודים ויש בנינו יחסים מצויינים של חברות והערצה. רציתי להקים משפחה והיה לי חשוב להביא ילדים, עשיתי את זה ואחרי כמה שנים הזוגיות שלי איתה לא הצליחה לא בגלל שאני הומו אלא בגלל סיבות אחרות שהיו ביני לבין אישתי. ותדע לך שלא שופטים בנאדם לפני ששומעים את התיק שיש עליו.

שמנת20

New member
לא צריך להתעצבן

יש הרבה גברים שאוהבים את שני העולמות והם חיים בשניהם. חלקם חיים עם זה בשקר וחלקם בגלוי. מי אנחנו שנבוא ונגיד להם איך לחיות ? זה כמו שאחד אוהב גלידה שוקו והששני אוהב גלידה וניל ואני אוהב את שניהם אז זה עושה אותי לשקרן ?

אני רוצה לצאת חוצץ

הכוונה לא הייתה לעשות הכללות אלא לומר שיש "גם כאלה" נו באמת חבריה . . . אני "שוחה" בביצה המקומית מספיק זמן להכיר גם כאלה וגם כאלה וגם כאלה . . . אני חושב שזה יהיה מיותר להזכיר כרגע עד כמה העולם הזה מגוון .... לא כך?!
קחו את זה בקלות!

אליקו28

New member
הי הוטי נשמה ../images/Emo24.gif

את מתכוונת אליי במקרה ??????????? לא ניתקתי קשר עם איש ואני ממש לא חיי בשקר בת זוגי ידעה ויודעת את העדפותי המיניות ולא יאמן כן ניסיתי המון עם בנות והיה ממש איכסה אבל שיש כימיה בין שני בני אדם ולא משנה המין שלהם זה משהו שאי אפשר להסביר במילים כן גם המין בינינו הוא אחלה כיפי וזורם אבל ויש אבל גדול שיש מריבה בינינו היא מסתכמת רק על בנים שיש פחד מהצד השני שאני אפרוש לטובת בנים (וזה קורה שאני רואה ברחוב משהו יפה ומציין לידה בעיקר ) אבל חוץ מזה הכל בסדר ותודה לאלוהים על הנס הזה ואת דודה הוטי מוזמנת לבקר אותי מתי שתרצי אני גר בחולון ומספר הטלפון יופיע לך בתיבה האישית ההזמנה פתוחה לכל מי שמכיר אותי וחושב שניתקתי איתו קשר כן וחברה שלי מורגלת יותר נכון התרגלה שגברים מדברים בלשון נקבה אז תרגישו חופשיייייייי (מסכנה לפני שהכירה אותי לא ידעה מה זה הומואים בכלל חחחחחחחח )

stefan10

New member
הוטי יקירתי אני מבין אותך

אבל אני עדיין אוהב את דודתי וגם אותך.חג שמח לכולנו.

../images/Emo41.gifלכל המודאגות שבינכן ....

עולמי אינו כשל נמלה... והכוונה לא הייתה אליך חמניה חולונית שלי ... יש לי מגוון רחב של חברים שדווקא כן חיים בשקר... תאמיני לי לינקסית שאני יותר משמחה בשבילך - באמת, מכל הלב

למעלה