יש לי שאלה

יש לי שאלה

רוג מצאה בסופו של דבר [בכל אחד מהקומיקסים] דרך להשתלט על הכוח שלה זאת אומרת, היא מצאה דרך לבחור מתי כן לקחת כוחות של אחרים ומתי לא?

dndboy

New member
../images/Emo103.gifשאלה טובה....

ממה שאני יודע היה דרך שביטלה למוטציות את הכוחות איזה מכשיר שגרם לזה... זה הופיע בסדרת טלוויזיה הישנה.. זאת היתה הנשיקה היחידה שלה עם גמביט מבלי שהוא נכנס לקומה.... בקשר ללשלוט בהם אני לא יודע...אולי אם היא עברה התפתחות מוטנטית...

אגוזי18

New member
זה היה איזה מכשיר של אפוקליפס

שנתן את האפשרות למוטציות לבטל את המוטציה שלהם..

¥Morgana¥

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה זוג מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אגוזי18

New member
../images/Emo3.gif

בכל פעם שהיא נוגעת במישהו היא סופגת את הכוחות. זה תמיד ככה.. בעקבות זה היא שמה כפפות.

אני יודע

שאחרי תקופת אונסלוט השיכפול של מגנטו יצר או הכין לה איזה מכשיר עצום שגרם לכוחות שלה לא להשפיע ככה שהיא יכלה לגעת/לנשק וליצור מגע עם אנשים אחרים תמיד חשבתי למה היא לא הישתמשה בהמצעה של דוקטור אדלר (קולר חוסם הכוחות)ככה שהיא תוכל לגעת באחרים הוא דם לא ניראה כזה רע ועם היה לה שלט בידה היא איתה מחליטה מתי שיהיה לה כוחות ומתי לא אבל זה כבר שאלות שצריך לישאול את היוצרים

לא!

לא לפחות שאני יודע דוקטור אדלר זה האיש שהמצאי את הקולר לחסימת כוחות (בסידרה) ואחר כך מיסטיק היתחזתה לו בתענה שהיא יכלה להפוך מוטציות לאנשים רגילים אני כמעט בטוח שקוראים לו דוקטור אדלר כי אני זוכר את הקטע האחרון באחד הפרקים שרוג צועקת דוקטור אדלר דוקטור אדלר וניכנסת דרך התיקרה מיסטיק משנה צורה לדוקטור מדברת איתה ואז רוג יוצאת וניתקלת בארק אינג'ל שאומר לה להיזהר ואז הוא שואל אותה איך היא עפה ובלה בלה הבלה

spidey 82

New member
היה סיפור כזה לפני 5-6 שנים,

אך לא זכור לי אם שמו היה אדלר. רוג השתתפה בניסוי שלו, עד שמיסטיק הרסה אותו בטענה (שהתבררה זמן קצר אח"כ כנכונה) שהמתקן יתן למדען את היכולת לשלוט בכוחותיה ולא יבטלם.

למעלה