יש לי שאלה

יש לי שאלה

השאלה לא קשורה לסקווש,פשוט לא מצאתי פורום ספורט או משהו כזה אז ככה: אני רצה כל יום חצי שעה,שוקל 47 גובה 1.55 בת 14 אני רוצה לדעת כמה אני קלוריות אני שורפת,אני לא יודעת כמה ק"מ אני רצה...אבל אם תוכלי להגיד לי אני אודה לכם תודה

oferbar

New member
בערך

250 קלוריות שזה בערך 1/2
במשחק סקווש אפשר לשרוף יותר

לכולם יהיה טוב אם תצטרפי

לסקווש הישראלי, זה יתרום הרבה מאוד כי כיום אין הרבה נשים בענף וענף צריך לגיבוי נוסף... כי היום מארגני האליפויות חושבים פעמיים אם לפתוח קטגוריית נשים בגלל שקיים מצב שיהיו פחות מ-8 נשים ( המינימום לפתחית קטגוריה).. בכל מקרה תרשמי לאחד המועדונים ותתחילי לשרוף קלוריות... למשל אני ... אני ידוע בתור לא שמן ולא רזה אני משתתף בסקווש ולי זה נותן עוד שוקולד כל יום... וזה מה שמספק אותי בלי קשר לאנרגיות המטורפות שאני מוציא בסקווש... אז כמו שאומרים : "נקי ת'ראש ושחקי סקווש". ניר

12 DanDan 12

New member
תשובה:

תראי כשרצים חצי שעה כל יום..זה מעולהההההה אני גם רצה אבל לא כל יום ויותר מחצי שעה... את מרוויחה ומשפרת את הכושר שלך ובנוסף אני מתארת לעצמי שאת עושה את זה מתוך הנאה... בקיצור את יכולה לשרוף אפילו 1000 קלוריות{אני יודעת כי בדקתי בשבילי..} השאלה היא: באיזה קצב את רצה {בערך...} והאם את נשארת בקצב אחיד במשך כל זמן הריצה...אם תעני לי על השאלה אני יוכל לברר לך ולענות לך בערך כמה קלוריות את מורידה....כי בתחלאס את יכולה להוריד גם שני מצות..לא רק חצי כמו שעופר אמר...חחח{עופר...לא אישית נגדך..כוונות טובות

למעלה