יש לי שאלה..

Crazy Girl2000

New member
יש לי שאלה..

אבא של של בנג' וג'ואל באמת נטש אותם או משהו? כי יש גם את Emotionless שכל השיר על זה וגם בThe young and hoppeless שג'ואל שר I'm angry at my father מישהו יודע?

EleVaTioN

New member
אכן נטש../images/Emo10.gif../images/Emo129.gif

מניאק איך אפשר לעזוב נושנושים כאלה?
חוץ מזה הוא מופיע בעוד מלא שירים! ולא רק בקטע של הנטישה

brody armstrong

New member
נטש נטש...

יש על זה איזה שורה כמעט בכל שיר... אם את רוצה פירוט תאמרי =|

brody armstrong

New member
טוב נתחיל מהאלבום הראשון-

the little things- And that same year on Christmas Eve dad went to the store (I'll see you kids later) We checked his room his things were gone, we didn't see him no more וב-Thank You Mom כל השיר הוא בעצם לאמא שלהם על זה שהיא הייתה שם איתם..."you were my mom, you were my dad " היא בעצם בשבילם גם אמא וגם אבא... ויש מצב שפיספסתי משהו =\

brody armstrong

New member
ובעצם ברוב השירים יש מסר לאבא/אמא

פשוט לא רשום את המילה dad או MOM... עכשיו נעבור לאלבום השני!

brody armstrong

New member
טוב...

the story of my old man...כל השיר זה עליו וכמובן Emotionless וב-THE YOUNG AND THE HOPELESS יש גם כמה שורות... וגם פה יש את המסרים הכללים...וגם יש מצב שפיספסתי.. זהו! =|

EdgeHead

New member
אתם צריכים להגיד תודה

שהוא עזב אותם (איזה רע זה נשמע..) אבל אם הוא לא היה עוזב אותם,כל השירים שאתם אוהבים,לא היו קיימים..ובספק גם אם ג'י.סי בכלל היתה קיימת

EleVaTioN

New member
לדעתי היה ג'יסי../images/Emo129.gif

פשוט היו להם שירים שונים הרי הם תמיד רצו להקה והיו נחושים להקים אחת אני לא חושבת שזה שאבא שלהם השפיע על זה זה השפיע על התוכן של השירים אבל לא על הרצון שלהם ללהקה

לאלא. ../images/Emo25.gif

אם אבא שלהם לא היה נוטש אותם, לא היו ג'יסי. בכלל, בנג'ואל היו אנשים שונים לגמרי. ככה אני חושבת.

the z girl

New member
תיקון ../images/Emo3.gif

הם לא כל הזמן רצו להקה.... הם בכלל התעניינו בביסבול ודברים אחרים לפני שהם חשבו על זה ורצו את זה.. היה להם את הצורך להקים להקה *לדעתי* כדי לפרוק עול מכל מה שקרה.. ואם זה לא היה קורה אשז הם לא היו צריכים ממש לכתוב על הדברים האלה, או על דברים אחרים כי בעיקרון החיים שלהם היו שונים לגמרי.. לדעתי אם הוא לא היה נוטש אותם הם היו אחרים לגמרייי.. ממש אנשים שונים ממה שהם.. טוב נו הבסיס היה אותו דבר.. כן.. אבל הנטישה הזו ממש השפיעה עליהם.. מן הסתם

EleVaTioN

New member
כה אבל......../images/Emo129.gif

הם אמרוווווווווו שהם תמיד רצו להקה...

riotgrirl

New member
ובכלל....

מעניין אם הם יודעים מה קורה עם אבא שלהם בכלל... או אם זה בכלל מעניין אותם..??

EleVaTioN

New member
קראתי איפשו ש..../images/Emo129.gif

הם ניסו ליצור איתו קשר וזה והוא לא ממש התלהב לשמוע מהם משו בסגנון

למעלה