יש לי שאלה...

עודד 175

New member
יש לי שאלה...

חבר שלי מסיים מחר טירונות נח"ל והוא אמר לי שהטקס יהיה איפשהו ליד פרדס חנה. מישהו יודע איפה בדיוק ואיך מגיעים לשם? יכול להיות שזה לא בדיוק הפורום המתאים אבל הוא הכי קרוב שמצאתי... תודה!

gig19

New member
הייתי שם....

זה אנדרטת הנחל בפרדס חנה ליד התחנת רכבת לא יודעת איך מגיעים לשם בדיוק.... איזה גדוד זה?

leffblond

New member
הי..

הייתי בנח"ל ואם אתה מכיר את הסביבה שם של מחנה 80 , בנימינה וכו' אז זה ממש פשוט להסתדר. בעקרון זה משהו כמו : נקודת מוצא - מחלף קיסריה (אם אתה מכביש החוף) עם הפנים לכיוון מזרח (לכיוון חדרה) נוסעים עד למחנה 80 ופונים שמאלה , לכיוון הבסיס ואז ממשיכים ישר , ואז אולי כבר יהיה כתוב.. ניראה לי.. תישאל את חבר שלך אם יש הסעות ומאיפה? כי אמור להיות.. מאיזה גדוד הוא?

בוקר טוב...../images/Emo15.gif

היום הייתי בראיון עבודה ולא התקבלתי(איזה כיף)הוא אמר שצריך כושר שיכנוע ואמרתי לו שאין לי(באמת אין לי)הוא אמר גם שצריך ניסיון אין לי לי ניסיון אמרתי לו שאני יכולה לנסות הוא אמר שהוא רוצה רק אם ניסיון ובקיצור לא התאמתי לו..... איזה כיף אני מאושרת.....שאני לא יעבוד בזה.....

get well

New member
איזה עבודה זאת??

את לא חושבת שאת יותר מידי ביקורתית ובינתיים חייה על חשבון המדינה? משום מה זה לא נראה לי כל העסק הזה. את מחפשת רק עבודה ספציפית כששאר האנשים מוכנית לעבוד בכל דבר ובינתיים חייה על חשבון מיסים של אנשים ועוד מנופנפת בזה. מצטערת אבל אותי זה מאוד מקומם!!

שריונר 7

New member
אני מחזק את ידי גטי

אני אולי שמרן קצת , אבל אני חושב שחייל משוחרר לא צריך לברור עבודות כל כך. זה לא עבודה בשביל קריירה - כולה עבודה לאחרי צבא . יותר מזה , אני לא חושב שהמדינה צריכה לממן אנשים כמוך שבוררים יותר מדי. את לא רוצה לעבוד בזה? בסדר... למה שהמדינה תשלם על זה? אומנם אנחנו מדינת רווחה אבל יש גבול. מי שלא רוצה לעבוד לא צריך להיות נטל על המדינה - בגלל זה המדינה נראית כמו שהיא נראית - קקה! אנשים לא עובדים כי הם סומכים שהמדינה הפראיירית שלהם תממן אותם והם צודקים - ואת העובדה לזה. זה עצוב וזה מקומם.

שריונר 7

New member
את ההוכחה

לכל הדברים שבנימין נתניהו שר האוצר אומר : שאנחנו כמדינת רווחה גרמנו לאנשים לא לרצות לצאת לעבודה כי הם יודעים שאנחנו ניתן להם קיצבאות למינהם , ואז למה בכלל לצאת לעבוד?

למעלה