יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

האם אתם חברי ליכוד? אם כן האם אתם במצודה? ואם כן הנה השאלה שלי (גם אם לא אם היכפת לכם מהבסיס של התנועה הלאומית) האם אתם מודעים למה שקרה בבית"ר? ואם כן מדוע איננו מקבלים תמיכה ועזרה מחברי הליכוד (אנחנו "הפורשים")? והאם אתם רוצים לעזור אבל לא יודעים איך?(או משהו בסיגנון)... בברכת תל-חי וא"י השלמה יאיר .ק. נ.ב מצפה לתגובות...

בבקשה

אני לא אתערב במה שקורה בבית"ר, כי תנועה שמה שמעניין את מנהיגיה זה לרוץ לכנסת ולהסתובב עם חליפות, לא כ"כ מעניינת אותי.

האמת,

אני פעיל לא רק בתנועת בית"ר, אלה גם בנוער הליכוד. אסור לליכוד לשכוח את האידיאולוגיה של ז'בוטינסקי-בגין-שמיר.

כן, זה בדיוק מה שמפריע...

לי ול"פורשים, על הפיטורים שנעשו בבית"ר על רקע הנסיון שלה להתנתק מן הפוליטיקה על זה שבגלל אחד שרוצה להיות ראש ממשלה וזוכה במקום 128 ברשימה נסגרת תנועה שהיא החיים של אנשים מסויימים אז... בדיוק על זה אני מדבר אז אתה מודע למה שקרה בתנועת בית"ר...?

MS6

New member
יאיר מה המצב?

הגעת לפה מהייד פארק?? זה משה מבית שמש...

shaynemet

New member
היי יאיר

מה קורה אחי אני רוצה שתיהיה חבר שלי דווקא יוסי לבקו ומשה שטרית ואנשי מעוז פ"ת ומעוז ביתר ומעוז נתניה יספרו לך דברים טובים עלי בן כמה אתה מה שלומך אני חבר בתנועת ביתר וחבר תנועת הליכוד כבר 3 שנים עוד מעט 4 שנים חבר ליכוד מחפש חברים שיהיו חברים טובים שלי ויהיה לי כיף יותר בחיים לי קוראים שי נמט תשאל את נתי וגם את אביעד ואת עדי ואת ניסים עלי ותיהיה מרוצה ותרצה להיות חבר שלי טוב אני יהיה בעוד חודש וחצי בן 21 ומאיפה אתה בארץ?

למעלה