יש לי שאלה.. מי נמצא בפורום הזה בכלל??
R Rossi46 ® New member 15/3/04 #4 חחח יש פה הודעות מלפני 10 ימים באותו הדף ! אתה יודעים מה זה אומר.. שהפורום מת !!!
C cha ching New member 15/3/04 #5 לא שכחת משהו? כמו "והפורום שלי הוא הכי טוב.. בלה בלה בלה... אני הכי טוב... בלה בלה בלה..."?? לא מתאים לך להשמיט חלק כל כך חשוב בהודעה.. טל.. אולי כדאי שזאת תהיה החתימה שלך במקום המשפט האינטליגנטי שלך...?
לא שכחת משהו? כמו "והפורום שלי הוא הכי טוב.. בלה בלה בלה... אני הכי טוב... בלה בלה בלה..."?? לא מתאים לך להשמיט חלק כל כך חשוב בהודעה.. טל.. אולי כדאי שזאת תהיה החתימה שלך במקום המשפט האינטליגנטי שלך...?
C cha ching New member 15/3/04 #6 אוי ../images/Emo6.gif התלבלבתי עם טל... מתאים לו להרדת על הפורום, אז ניחשתי שזה הוא.. לא יודעת מה קורה לי היום. בטח הגראס סופסוף מתחיל להשפיע...
אוי ../images/Emo6.gif התלבלבתי עם טל... מתאים לו להרדת על הפורום, אז ניחשתי שזה הוא.. לא יודעת מה קורה לי היום. בטח הגראס סופסוף מתחיל להשפיע...
ר רופוס האחד New member 16/3/04 #9 גם אני כאן (חדש)../images/Emo6.gif וכמובן שומע דרים... וזהוא ................
C cha ching New member 18/3/04 #16 תגיד, אתה דפוק?? כשרומשים "אופס", הכוונה היא ל"לא התכוונתי"... והוא רשם משו, ובאוה ההודעה הוא רשם "אופש" אז הוא כן התכוון. אז בשביל מהלרשום שהוא לא התכוון?!
תגיד, אתה דפוק?? כשרומשים "אופס", הכוונה היא ל"לא התכוונתי"... והוא רשם משו, ובאוה ההודעה הוא רשם "אופש" אז הוא כן התכוון. אז בשביל מהלרשום שהוא לא התכוון?!