יש לי שאלה! איפה אפשר למצוא חולצות של בלינק??
A Attica New member 22/2/04 #3 אני חושר על זה שוב אפשר לקנות ב:תומר" בדיזינגוף סנטר בתל אביב.... וגם ב"לאונרדו" בראשון לציון ששם הרבה יותר זול.......
אני חושר על זה שוב אפשר לקנות ב:תומר" בדיזינגוף סנטר בתל אביב.... וגם ב"לאונרדו" בראשון לציון ששם הרבה יותר זול.......
H humm New member 23/2/04 #4 החולצות[חולצה] בלאונרדו לא מי יודע מה חמוד אבל לא משו הארנב נראה לי 'סטנדרטה
H humm New member 27/2/04 #7 אני ראיתי שם רק את הארנבב אבל הוא לא היה משהו כזה שיגרתי איך אני אוהב למצוא בפורומים אנשים מראשון
A Attica New member 27/2/04 #8 חחח.... חחח....אולי היית כשלא היה לו....אבל יש לו שם חולצות של בלינק וגם פול סיכות.....חחחח.... אני לא מראשון לציון.....אבל אני כל החיים כמעט נמצא שם....חח.. חוץ מזה אני לומד בבית ספר שהוא חצי דקה מראשון לציון......
חחח.... חחח....אולי היית כשלא היה לו....אבל יש לו שם חולצות של בלינק וגם פול סיכות.....חחחח.... אני לא מראשון לציון.....אבל אני כל החיים כמעט נמצא שם....חח.. חוץ מזה אני לומד בבית ספר שהוא חצי דקה מראשון לציון......
M michalas New member 27/2/04 #9 ממ... אני לא הכי מכירה את ראשון אבל יש אני אהיה שם ביום חמישי כנראה אתם יכולים לכוון אותי בערך איפה זה? ליד מה?
ממ... אני לא הכי מכירה את ראשון אבל יש אני אהיה שם ביום חמישי כנראה אתם יכולים לכוון אותי בערך איפה זה? ליד מה?