יש לי שאלה

r e d head

New member
יש לי שאלה

כמעט כל יום נכנס לכאן ניק אנונימי שזורק שאלה או עצה מעניינת לסדר היום, כולם נחלצים ברוב התלהבות לעזרה עם המון חוכמת חיים ורעיונות נהדרים. מאיפה הם באים ולאן הם הולכים
מתחיל להרגיש כמו בתחנת רכבת. דווקא מעניין, אבל בכל זאת....משונה. זה לא אני זאת השעה.... רציתי להגיד משהו אחר....אבל זה מה שיצא. הלכתי.

כך היה

כך יהיה יש מי שבא והולך לא ממתין אפילו לתגובה יש מי שבא ומתערבב יש את מי שמשתף ומשתתף ויש את מי שקורא אחרי הקלעים ומביע טענות ומענות במסרים יש כאלה ויש אחרים בדיוק כמו בחיים

הם באים משם.....

והולכים לשם.... כל עוד השאלות מעניינות ונותנות לנו נקודת מבט נוספת סבבה ובשעות כאלה לא ישנים?

s h o o s h a

New member
רכבת

כמו ברכבת, יש נוסעים קבועים יש כרטיסנים קבועים יש את הכרוז עם הקול המעצבן שמודיע להיכן מגיעים ולאן ממשיכים ויש את הנוסעים שעולים ויורדים בדרך. ויש ויושב מולך איש זר לחלוטין ומתפתחת שיחה מענינת והשעה, שעת הנסיעה חולפת הוא יורד אתה יורד כל אחד לדרכו ונותר רק טעמו הטוב של השיח שהיה כך בדיוק כאן יש את באי הבית הקבועים ויש את האורחים שבאים והולכים והרי אנו מכניסי אורחים להפליא הדלת לעולם אינה סגורה אז היו שבאו וגם נשארו מי יותר, מי פחות היו שבאו והלכו אבל כל הזמן יש תנועה צבעוניות ורב גוניות זה היופי זה הבית שלנו הבית הקטן והמופלא על כל יושביו והבאים אליו

r e d head

New member
כשהם באים והולכים ולוקחים איתם

מטען של רעיונות לפעמים זה מסקרן קצת מה קרה אח"כ. אך הסיפור המשיך מכאן.

אז מה

את מציעה??? נכון מסקרן ואפילו חושבת שמן הראוי לשמוע תגובה ובכל זאת תביטי על חצי הכוס המלאה

s h o o s h a

New member
תהרגי אותי, אבל נזכרתי בשיר של

הצריף של תמרי מילים : תלמה אליגון רוז על חוף כורכר יש צריף מוכר הצריף של תמרי הנגר הוא קצת מוזר ומפוזר אותו תמרי הנגר אבל אומרים שסיפורים יש לו יותר ממסמרים על חוף כורכר בצריף מוכר שם גר תמרי הנגר.

שושה...

פרסי אחד עולה לרכבת ומתיישב מולו בחור צעיר תוך כדי הנסיעה הבחור פונה לפרסי ושואל מה השעה? הפרסי לא מגיב כך קורה גם בפעמים האחרות שהבחור שואל מגיעים לתל אביב יורדים מהרכבת הבחור ניגש לפרסי ושואל תגיד שאלתי כמה פעמים ולא רציתה לענות מה הסיפור הפרסי מסתכל עליו ועונה אתה(במיבטא כמובן) שואל מה השעה אני עונה אחרכך אתה שואל מה שלומי אני אומר בסדר אחרכך אתה בא לבית שלי לשתות תה ורואה בת שלי ורוצה להתחתן איתה. אני לא רוצה בת שלי תתחתן עם מישהו בלי שעון.

r e d head

New member
אני רציתי להגיד

שהלואי והיתי יודעת מה יהיה ואם היתי יודעת בודאות מה אני רוצה שיהיה אולי היה קצת יותר קל. כמו הסיפורים כאן שנשארים פתוחים.

ארבע רוחות השמיים

הם באים משם וזורמים עם החיים. חלק מהם אפילו אומרים תודה על העצות והרעיונות. אם כולם היו אותו הדבר - היה לנו מאד משעמם. לא?

למעלה