יש לי שאלה...

motihg

New member
יש לי שאלה...

האם תיהיה סידרה בשם:drgon ball v?! ומתי יצא הסרט של דרגון בול הלא מצוייר עם האנשים האמתיים ומאיפה אפשר להשיג מידע על הסרט הזה?!

Koston15

New member
הסרט יצא בשנה הבא קראתי על זה

באחד האתרים של dbz אני לא זוכר איזה אבל הוא צריך לצאת בשנת 2005 לפי מה שקראתי ולפי מה שאני הבנתי זה הולך להיות סרט עם אפקטים שלא ניראו על המסך!!!!

DoctorSatan

New member
הסרט עם השחקנים האמיתיים יוצא רק

בעוד שנה כי יו ג'קמן שהיה אמור לשחק את גוקו הסתכסך עם המפיקים רגע לפני הצילומים אז מחפשים לו עכשיו מחליף. בעקרון השחקנים שישחקו בסרט מותאמים לדמויות בסדרה, חוץ מקרילין שאת דמותו ישחק מינימי מאוסטין פאוורס!!!

GLADIATHOR

New member
נו באמת!!!!

אוך אתכם מספיק אם ההשערות על הסרט , לא ידוע שום דבר עליו , חוץ מכמה אטרים בודדים ולא אמינים לא פרסום אמין או רשמי שיאשר את זה אז תפסיקו להפריח השערות כמו לוקס מביים , אפקטים מרהיבים אתם סתם גורמים לתקוות שב , ואיים הסרט לא יצא בסוף ?? תאחזו בסבלנות !

yoo

New member
../images/Emo45.gif נכון מאוד, די לזיבולי השכל...

אני לא הייתי רוצה לדעת מה יקרה אם אני אראה סרט אמיתי של דרגון בול זי... נראה לי שיצטרכו לקחת אותי לשלוותא מייד עם סיום הסרט משום שאתחיל להכות בעצמי בטירוף עם קופסאת הפופקורן!

GLADIATHOR

New member
AHHHHHHH! עכשיו הגזמתם!!!!!

מיני מי !!!?!??!@$@$@ מאיפה הבאתם את זה ???? WHAT IN THE HELL???

Koston15

New member
לפי דעתי הוא לא יודע

הוא צריך לעבור קורס מהיר תשרשר להודעה שאתה רוצה להגיב לה ואל תפתח סתם הודעות!!!!!!!!

OFIRB9

New member
באיזה תקופה בסדרה יהיה הסרט?

יהיה ווג'יטה? יהיה טראנקס? (לא רק לא זה!) יש אנדרואידים? משהו? או שווג'יטה יהיה הרשע בסרט הזה....?

למעלה