יש לי שאלה...

NItzan b

New member
יש לי שאלה...

האם מישהו יכול להסביר לי בשפה פשוטה מהם היתרונות והחסרונות של MLM או multilevel marketing תודה מראש ניצן

yos322

New member
בוא אני אסביר לך

בשיטה הזו יש רק יתרונות לך על זה בכל הכוח - בהשקעה ממש מועטה את יכול לעשות 1000 אולי אלפיים שקל ...ביום!!! בשיטה הזו אין בכלל חרטה והכל אמיתי וריווחי תשאל את מי שכבר ניסה (סאן ריידר, הרבלייף וכד,)

NItzan b

New member
הייתי יכול לנסות את זה אם...

הייתי יודע מזה בכלל אין לי מושג מה ההבדל בין זה לשיווק רגיל ומזה בכלל... אשמח אם תוכלו לכתוב לי הסבר(בשפה פשוטה אם אפשר)

חן טי

New member
ניצן, ב- MLM יש רק מכירות, לא שיווק

הסוכן הבודד צריך לבנות את ערכי המותג לפעמים גם לפרסם, לייצר את יחסי הציבור בעת המכירה האישית, לספר את כל הסיפורים שסיפר לו הסוכן שגייס אותו ובעיקר למכור כמה שיותר ובמחירים מופקעים לרוב, כדי לתחזק את השיטה. הרעיון בעיקרו הוא למכור מוצר לאדם אותו אתה הופך לאיש מכירות ומרוויח מכל עסקה שהוא עושה, ומכל עיסקה שעושה הסוכן שהוא גייס. הבעיה היא בעיסקאות עצמן. נסה למכור מוצר שאינו עומד בשום תקן (מכון התקנים, משרד הבריאות) ושכל מה שנאמר לך עליו נאמר ע"י אנשי מכירות בלבד (גם המוצרים הרפואיים כביכול!) וכאשר ברוב המקרים הטכנולוגיה או הרכבו נתונים באתגר לוגי מורכב למדי... מה שקורה לרוב, אתה מצליח למכור מספר מועט של מוצרים לסובבים אותך במחירים מופקעים. הם לא קונים שנית, אתה לא מוצא קהל יעד נוסף שיאמין לך והסוכן שגייס אותך הרוויח עוד כמה שקלים, ועובר לקורבן הבא. כמו שיוס ציין: שומר נפשו...

NItzan b

New member
תודה על האזהרה...

אבל אשמח לקבל איזהשו הדבר טכני יותר עם אפשר או אם קיים דבר כזה כי אני לא יודע מה אני אמור למצוא או לחפש...

חן טי

New member
אם אתה מתעקש לטעות...

חפש במודעות דרושים כללי, מודעות שנשמעות כך: "עד 2000 ש"ח בשעות הפנאי, כעבודה נוספת מהבית..." או "רוצה להיות אדון לעצמך?...נמאס לך שאינך מתקדם בעבודה?"

NItzan b

New member
שוב אני אודה על האזהרה...

אבל אני יכול להגיד שלא בכוונתי להשתמש בשיטה זו בכל דרך שהיא... אני רק מנסה לברר פרטים לגביה, ללמוד משהו על שיטת שיווק זו ולכן אני מבקש פירוט "טכני" יותר של השיטה...

למעלה