יש לי שאלה...

shabaz

New member
יש לי שאלה...

קראתי באיזשהוא מקום שאלמנט המים מיוצג ע"י אנשים עצבניים פחד ועכשיו אני קורא שאלמנט המים מייצג אהבה, חברות ועוד קראפ מהסוג הזה. מה מהם נכון? שבז

nepthys

New member
בכללית,

תלך לפי רגשותייך שלך. אילו רגשות מים מעבירים בך? אבל העקרונות היותר מוסכמים הם כאלו, מים מייצגים רגשות, מייצגים זרימה, מייצגים אהבה. הם שקטים, וזורמים.. אבל מי שכל כך מונע מהרגשות שלו, מישהו שהוא עד כדי כך "מיימי", עלול גם להיות נוטה למצבי רוח. אני מניחה שלזה הם התכוונו..

morning star

New member
פולאריות

בכל דבר יש טוב ורע, לכל מטבע יש שני צדדים (ובו נעזוב דיון על ההיקף) - כך שאלמנט מסויים יכול לייצג דבר מסויים ואת ההופכי שלו. כמו בסמל היין-יאנג. שלך הנווד

shabaz

New member
דווקא ההפך...

מים לא מיוצגים כזורמים בשקט. הם מיוצגים כהפכפכים מאוד ונוטים ל"התפרעות" שבז

nepthys

New member
ושוב,

מי שהולך רק לפי רגשותך סביר מאוד שיגיע למצבי רוח לעיתים רבות. ככה אני מפרשת את זה, בכל אופן.

shabaz

New member
לפי דעתי...

התיאור של המצבי רוח זה יותר מתאים לי... זה ממש מתאר אותי טוב (בד"כ שקט אבל לפעמים עצבני לאללה) תודה בכל אופן... שבז

Black-Sphere

New member
לפי מה שאני יודע

מים מייצג דברים נסתרים, חברות, רגשות והדברים מסביב

BomberMan

New member
שאלה נוספת

אולי כדי לפתור קצת יותר את העניין, מישהו מוכן להסביר קצת על מאגיית האלמנטים (אני לא יכול כי אני לא מספיק בקיא בעניין), ואולי בעזרת ההסבר נוכל להבין את המשמעות של כל אלמנט. תודה.

nepthys

New member
פילוסוף יווני

קבע שהעולם, כל החומר שבו וכל הרוחני שבו - מחולק לארבעה חלקים, פלוס אתר - שזה המהות העולמית של הכל (וכיום מתורגם לאקאשה או "רוח"). אלו ההתאמות הרוחניות של האלמנטים: האלמנטים הם אש - דברים לוהטים, תשוקתיים, אנרגטיים. אוויר - דברים שקשורים בהיגיון, חשיבה, מדע. אדמה - דברים שקשורים בחומריות ועסקים, משפחה, שורשים רגשיים. מים - דברים שקשורים ברגשות, אינטואיציה... כישוף אלמנטים זה כישוף בו אתה מנסה להזדהות עם אלמנט כלשהו, כלומר, לקבל את תכונותיו, וככה להתחבר למטרה שלך. כלומר, אם אתה רוצה לחשוב בצורה צלולה, אתה צריך להתחבר לאלמנט האוויר על ידי מדיטציה והזדהות עם תכונותיו. זה כל התאוריה על רגל אחת..:)

למעלה