יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

בעזר"ה כמו שכולם יודעים 3 החילים החטופים חזרו לארץ. אני בתור אזרחית ישראלית ממוצעת יילך לניחום אבלים, השאלה אם יש מקום ללכת לנחם בכפר הבדוואי? מה אתם הייתם עושים? הולכים או לא הולכים?

מוצארט

New member
הייתי בודק את המצב

הביטחוני שבסביבה, ואם זה היה מתאפשר, הייתי הולך.

הוא לא היה דרוזי?

נראה לי שאין סיבה שלא. בסה"כ הם טובים ולא נגדנו, ועובדה שהבן שלו סבל בדיוק אותו דבר כמו שהבנים שלנו (היהודים) מתו... אני חושבת שבקטע הזה מותר לבוא אליהם. הם כרגע שייכים אלינו יותר, בלי הקטע של היהודי או לא....

מוצארט

New member
בעניין הדרוזי

הוא אכן כזה. ויש להם מן עניין שכזה, שבמדינה שהם נמצאים, הם משרתים אותה, בלי קשר לאיזו דת שולטת במדינה. אם נבוא אליהם לניחום אבלים ?(או איך שקוראים לזה אצלם), זה רק יעזור, ויעודד אותם להמשיך לשלוח את בניהם לצבא.

tamarhp

New member
אבל יש חובה ללכת לנחם לא-יהודים?

או שזה רק בגלל הכבוד? כי אם זה רק לכבוד - אז אין סיבה שלא, לדעתי..

שרוך

New member
הם ישבוע יום אחד

בס"ד הי לכולם! המשפ' של החיילים ישבו ביום שישי וזהו!! אין להם עוד פעם שבעה!! כי הם כבר ישבו!! שרוך

שרוך

New member
לא אני לא

בס"ד הי יערית ביום חמישי הרב הראשי לישראל הרב יונה מצגר אמר בתוכנית של אושרת קוטלר שהמשפ' ישבו יום אחד בלבד!! כלומר ביום שישי עד השקיע!! והם לא יברכו בקריעה ברוך דין האמת משהו כזה! כי הרי הם כבר ישבוע שבעה!! והם לא צריכים שוב!! יום טוב שרוך נ.ב אני לא יודע בקשר למשפ' סועוד

לא נראה לי שהוא טועה.

אמא שלי שאלה את אבא שלי מה הם צריכים לעשות במקרה כזה, והוא אמר שהם צריכים לשבת רק יום אחד. קודם כל, כי הם ישבו כבר. דבר שני, כי כשיודעים על מישהו שנפטר אחרי שנגמר החודש, השבעה והכל - יושבים עליו רק יום אחד.

גם אני שמעתי שהרב מצגר אמר שהם

ב"ה ישבו שבעה יום אחד . נראה לי אחרי הלוויה ז"א יום שישי.

נצל"ש עצמי

בעזר"ה משו שמצאתי... הרגעים היפים ביותר בחיים: 1.להתאהב 2.לצחוק עד שכואבת הבטן 3.למצוא הרבה הודעות במחשב כשחוזרים מחופשה 4.לשמוע את השיר האהוב עלייך ברדיו 5.לשכב במיטה ולשמוע את הגשם יורד בחוץ 6.לצאת ממקלחת טובה והתנגב במגבת חמימה 7.לעבור בהצלחה בחינה קשה 8.לקבל טלפון מאדם שלא שמעת ממנו הרבה זמן 9.שיחה טובה 10.למצוא כסף במכנסיים שלא לבשת הרבה זמן 11.לצחוק על עצמך 12.שיחות טלפון ארוכות לתוך הלילה 13.לצחוק בלי סיבה 14.לשמוע במקרה מישהו מחמיא לך 15.להתעורר ולגלות שנשאר לך עוד זמן לישון 16.להיות חלק מקבוצה 17.הנשיקה הראשונה 18.למצוא חברים חדשים 19.להרגיש פרפרים בבטן כשפוגשים את האדם המסוים 20.שיש מישהו שאומר לך עד כמה הוא אוהב אותך 21.לשמוע שיר שמזכיר לך אדם שאתה אוהב 22.לראות אנשים שאתה אוהב מאושרים 23.ללבוש סוודר של האדם שאתה אוהב ושעדיין יש עליו את הריח של הבושם שלו 24.לחזור ולפגוש חבר ותיק ולראות ששום דבר לא השתנה 25.לבלות זמן עם החבר הכי טוב 26.להסתכל על השקיעה 27.שהאדם שהתאהבת בו יגיד לך שהוא אוהב אותך!!! "חברים הם אלו שאתך כשטוב, וכשרע הם באים לבד" "החבר האמיתי הוא זה שיודע עלייך הכל ובכל זאת ממשיך להיות חברך" "צריך דקה בשביל להבחין במישהו, שעה בשביל שהוא ימצא חן בעינייך, יום בשביל לאהוב אותו, אבל צריך חיים שלמים בשביל לשכוח אותו!" "בלי אהבה אנחנו כמו ציפורים עם כנפיים שבורות..."

מוצארט

New member
חיבוקים ונשיקות!

קטע יפה מאוד!

קיפיק

New member
לפי דעתי..../images/Emo26.gif

בוודאי! כמו שלאותו חייל אמיץ היה את הרצון והשאיפה ללחום בצבא הגנה לישראל וללחום עד הסוף המר... מחובתנו לחלוק לו כבוד אחרון
ויערית, אם היתה לי האפשרות כמוך, ללכת ולנחם...הייתי עושה זאת! אם מישו חושב שלא, למה

למעלה