יש לי שאלה:

יש לי שאלה:

אני יודעת שהחופש נגמר...באסה!!!
ואני יודעת שלא נהיה בבוקר בפורום...אבל... אני רוצה לדעת אם מישהו פורש מהפורום כמו ששמעתי מפורומים אחרים שהם פורשים בגלל הלימודים. קודם כל...אני לא פורשת אולי אני אהיה פחות זמן ממה שהייתי בחופש...אבל זה לא סיבה לפרוש לגמרי. אז מי שלא פורש,תודה לכם!!! ומי שפורש אולי יש לו סיבה טובה... חלום בהקיץ ששרופה על סרטים ולא תפרוש.

חולוני

New member
למה לפרוש ?

גם מתי שיש לימודים אפשר להכנס לפורומים. אולי רק בתקופות של מבחנים ובגרויות אני אכנס פחות, אם בכלל...אבל חוץ מזה, אני לא רואה שום סיבה לא לגלוש באינטרנט גם בתקופת הלימודים..לא מתים מזה.

מימי

New member
אני אוריד קצת את הקצב,

אבל אני לא אפרוש. התחלתי בית ספר חדש, ויש לי כל יום שעת אפס! כל יום! ואני לומדת ביום שישי, שזה חדש לי. מחר אני גומרת ללמוד בשש בערב! עם הפסקה אחת בלבד באמצע!

IC4

New member
שששש בערב?????????

איזה מין בית ספר חולני מלמד עד שש בערב ? על היום הראשון של הלימודים ?! !??!?!?!?!?!!?!?!!??!!?!?!!?!? זה לא נראה לי חוקי ממש מה לעזאזל אתם לומדים בשעות כאלה ? ואיך רק הפסקה אחת ?! זה גם לא יותר מדי סביר את בטוחה שלא חלמת את זה כשהיית שיכורה מוודקה זולה ?

^nurv^

New member
נראה לי שהיא מתכוונת ל

שעת חלון ולא להפסקה...אני מניח שיש להם הפסקה בין כל שיעור. אבל איך שלא למדת עד עכשיו בימי שישי???

מימי

New member
כן, שששששששששש בערב!!!!!!!!!!!!!!!

וזה לא היום הראשון, זה היום השני. ויש הפסקה אחת של 20 דקות, ואחרי כל שיעור יש הפסקה של חמש דקות כדי שנוכל לעבור כיתה. רוצה לדעת מה אנחנו לומדים? הנה המערכת להיום. שעתיים תנ"ך שעתיים ביולוגיה שעתיים פיזיקה שעתיים לשון שעה תנ"ך שעתיים הלכה אבל יש לי מורים ממש נחמדים. ויש אחלה קיוסק. ויש מלא שיעורי אומנות ודרמה וכאלה (אבל לא היום). וזה היום היחיד שלומדים בו עד שש. אז זה לא מאוד נורא. והוודקה שלי לא זולה!!!

Princes Vespa

New member
שתהיה לכולם שנת לימודים טובה

והעיקר - קצרה וגם אם זה לא נראה ככה , בסוף זה עובר
Princess Vespa

Chot

New member
האמת

שלי יהיה ממש קשה לעמוד בקצב של כולם פה. היום זה משו אחר כי אני מתחילה ב12!! (הוהיי!) ומסיימת בשתיים וחצי! (עוד יותר הופהיי!) אבל בכל שאר הימים אני מתחילה ב7 וחצי לרב ומסיימת ב2-3, ואבא שלי גר ממש קרוב לתיכון ואצל אבוש אין מחשב ואני ישנה אצלו הרבה אז אין מחשב הלבלהילב ואני לא לכתוב הרבה יותר עיביחג

למעלה