יש לי שאלה

יש לי שאלה

הייתי היום בבני ברק(ואני חילונית) בשביל ראיון עבודה.. לא חשוב, מה שרציתי לשאול זה..יש משמעות מסויימת לצבע אדום אצלכם הדוסים\דתיים? כי הלכתי עם סריג אדום וכווולם הסתכלו עליי,עוד שנייה מרביצים לי. ועוד משהו..נכנסתי לאיזה מכולת קטנה כזאת כדי לקנות לי לשתות ונתקלתי בקופסאת סוכריות קטנה שכתוב עליה "פִישֶקאלאך",רציתי לדעת מה זה. מה הפירוש של המילה הזאת?

חנוך617

New member
כל השאלות שיש לך את

יכולה לשאול בתור דוסית/דתיה. אין לך מה להתביש.

מני 22

New member
את לא חילונית. רואים זה שקוף.

פעם הבאה תכנסי אם ניק אחר ותכתבי יותר טוב. שלא יהיה כל כך שקוף שאת או שאתה אני כבר לא יודע משקר/ת.

kזאבי

New member
יש כאן הרבה פסיכים בפורום

תמיד חושבים שעובדים עליהם.

מני 22

New member
מה זה ניק חדש? כל כך מהר... ואם לא.

אם זה לא אתה שכתבת קודם אז תבין שחילונית שנכנסת לחנות בבני ברק ורואה סוכריה אז היא שואלת את המוכר מה זה? ולא צריכה לרוץ לפורום. ב. אתה יודע כמה מעניין אדום בבני ברק. אז בלי שטיות בבקשה. ושוב אני בטוח שאני מתכתב אם אותו אחד/ת שפעם הוא גבר פעם אישה פעם חילוני ופעם חילוניה. בכל אופן בהצלחה.

kזאבי

New member
אם אתה נהנה מזה שיהיה לך לבריאות

אגב. ההוכחות שלך "משכנעות".

חנוך617

New member
קשה לי להאמין ש...

זה זאביק, אבל קשה לי גם להאמין שהוא כינה חברי פורום פסיכים. כנראה הוא טרוד בהכנות לשבת.

סליחה?!?!ומה כ"כ שקוף בזה שאני

"לא חילונית"?? באתי, שאלתי משהו מותר לקבל תשובה?! רוצה הוכחה לשאלה שלי?! כנס לפה..ותראה שאני חילונית!!! וזה הניק שלי יש בעיה עם זה? חבל..

kזאבי

New member
הם מסלולרי לא יכולים להיכנס ללינקים

יש כאן בפורום המוני מתחזים, אז חושדים כאן בכולם, פורום אידיוטי קצת מה לעשות. אגב, להוי ידוע לסלולרים שיותר מסובך להחליף ניק מהמחשב.

L i r a n L

New member
מסכנה הילדה

בסך הכל נכנסה כדי לשאול שאלה שהטרידה אותה ותקפתם אותה כמו לא יודעת מה...

תשובות

או שהסתכלו בגלל שאדום הוא לא הצבע הכי צנוע, או בגלל סיבות אחרות... פישקאלאך ? גם אני לא יודע את המשמעות, אגב מה המשמעות של "עוגיות שוני" ?

חנוך617

New member
רק שהחילונית לא תחשוב

שאצל הדתיים יש חיוב לאכול פישקאלאך.. אה... בעצם היא לא חילונית.

נייעס

New member
פישקעלאך!!

פישקע באידיש זה קופסא פישקעלאך זה קופסאות (קטנים).

kזאבי

New member
הנה ההודעה שפירסמה יעלי בפורום אחר

אני חייבת לספר לכם משהו...ו yaeli היחידה ו 18:20 | 29/01/04 היה לי היום ראיון עבודה בבני ברק.. בני ברק זה עולם אחר כאילו נכנסים לחו"ל. אתה בא צמוד מידי כולם יסתכלו עליך כאילו אתה איזה עב"ם או משהו. לפני שעליתי לאוטובוס חזרה ארצה (לרכבת הביתה) נכנסתי לאיזה מכולת קטנה כזאת כדי לקנות לי לשתות. טוב,בן אדם שגר שם לא היה עושה סיפור גדול מזה היה נכנס ותוך שתי דקות יוצא משם. אבל אני? אני נכנסתי לשם קניתי את הדיאט קולה המיוחל כ"כ ופתאום לשמאלי על השולחן מציצה לה קופסא כחולה,ואני שואלת את המוכר כמה זה..הוא אומר לי שקל,אמרתי,טוב נו..וקניתי אותה,אבל לא בגלל שאני אוהבת סוכריות קטנות ומעצבנות,ולא בגלל שזה בטעם בננה,אלא בגלל שעל הקופסא היה כתוב "פִישקַאלַאך" והייתי חייבת לקנות את זה!! אין לי מושג מה זה אומר אבל לא אכפת לי..ואם למישהו בא להסביר לי מה זה המילה המוזרה הזאת אני אשמח מאוד ומישהו יודע אולי למה שהלכתי עם סריג אדום!!! כווווולם הסתכלו עליי?! הבנתי שזה מסמל משהו..? אתם כבר משוכנעים שלא מדובר במתחזה? רדופים שכמותכם!

למעלה