יש לי שאלה

no BOYS no LIFE

New member
יש לי שאלה

אני זקוקה להתייעצות אבל לפני זה אני מבררת במה בעצם אתם מתעסקים פה בפורום? הבנתי שבגדים, מסיבות וכאלה... אבל גם נגיד תסרוקות וכד'?

no BOYS no LIFE

New member
טוב אז ההתייעצות שלי:../images/Emo13.gif

יש לי שיער בצבע בלונד די כהה קצת גלי (יותר נוטה לחלק אבל יש גם גלים...) והוא לא ארוך ולא קצר לא מדורג\: והוא משעמם אותי!!
אני צריכה עצות ורעיונות לתסרוקות וכאלה שיהיו מיוחדות ולא משעממות
חשוב לציין שזה לא כולל תספורת כי אני לא יכולה מבעיות אישיות לא עקרוניות ואני פתוחה להצעות!

את יכולה לשחק איתו...

לעצב אותו עם ג'לים למיניהם... לעשות מעין תלתלים\בקבוקים כאלו... ואת יכולה לעשות פעם שביל באמצע ופעם בצד. פעם קוקו גבוה ופעם נמוך... צמות, קוקיות, לשים סיכות לעשות גוונים בהירים... יש איהספור דברים שאפשר לעשות, צריך רק ראש יצירתי. את יכולה להסתכל בכל מיני קטלוגים וכאלה לראות איך הולכים עם השיער (תסרוקות וכאלה) ולנסות לעשות לעצמך משהו בסגנון (כמו בספר של המורדים, ששי גרינברג האלוהי עיצב את השיער ומסביר איך לעשות זאת לבד)

SuGar and SpicE

New member
אמממ..

כמו שאמרו כבר לפני - כובעים, ואני אחזור ואדגיש! כובעים יכולים להוסיף המון להופעה, אם כובעים יושבים עלייך יפה אז אני מאד ממליצה... עליי למשל זה לא הולך כובעים וזה מבאס לאללה כי יש כאלה יפים

No BoDy1

New member
אוקיי.. עצה דיי משוגעת..

לא להתנפל עלי... אם בראש שלך להשתגע.. תלכי לספר, שהוא יספר אותך בלי צורה ממש מוגדרת.. לצבוע פסים בצבעים נועזים.. הייתי הולך לך על אדום.. ורוד.. כתום.. כאילו פס מכל צבע.. יכול לצאת יפה..

tipaKtana

New member
זה נורא מתאים לשיער חלק

אבל על גלי או מתולתל זה לא נראה טוב כי גלי הוא לא אחיד

no BOYS no LIFE

New member
חח בכל מקרה נשמע מגניב!

אבל לא פרקטי כי כבר אמרתי שאני לא יכולה להסתפר

למעלה