יש לי שאלה

Sky Player

New member
יש לי שאלה

שלום אנשים מה המצב איתכם? תגידו לי מה הקטע של האלבום או שזה בעצם אוסף "יאנג לאסט" תעזרו לי בבקשה.

rocket

New member
../images/Emo128.gif

young last זה שיר אבל גם של של אלבום אוסף שיצא לפני שנה או שנתיים.

Sky Player

New member
לא זה אלבום

אני תיתכוון לזה עם התמונה של הגב עם האישה

AeroTom

New member
ככה:

Young Lust:The Aerosmith Anthology הוא אוסף שגפן הוציאו ב-2001. והוא כולל שירים מהאלבומים: Done with mirrors Permanent Vacation Pump Get a grip Big ones Little south of sanity ובנוסף יש שם גם כל מיני שירים שלא נכנסו לאלבומים וגרסאות שונות של שירים. למשל שירים כמו Head first,Dont stop, שהיו בסינגלים ולא נכנסו לאלבומים.ויש גרסאות שונות של Amazing ו-livin' on the edge. הגרסה המלאה של Cant stop Messin וגם את Love me 2 times של ה-Doors.

AeroTom

New member
אה, וגם

שכחתי עוד שיר שיש שם-Ain't enough מהגרסה של Pump ביפן... ויש גם את Walk this way עם Run DMC. בקיצור חובה למעריצי אירו הכבדים כי יש פה שירים שאין באף אלבום אחר.

SaintJohn

New member
לפרוטוקול נציין

שרק ביום שישי לפני שבוע וחצי יצא לי לקנות את האוסף הזה (100 שקל ב"צליל" בקניון רננים, באמאזון לא מצאתי ביותר זול), ואני נהנה מכל רגע. זה לא סתם עוד אוסף. באמת מומלץ להשיג אותו. ואגב (גיא), עוד לא יצא לי להסתכל בחוברת של הדיסק משום מה...

AeroTom

New member
ת'חדש נועם

הייתי בטוח שכבר שיש לך אותו ובדיוק היום גיא אמר לי שקנית... זה לא בעיה להשיג אותו.אני רואה אותו כמעט בכל חנות מוזיקה שנאי נמצא בה. והחוברת באמת נחמדה מאוד והרבה כתוב שם על תקופת "גפן".

למעלה