יש לי שאלה

יש לי שאלה

בתור מעריצי אירוסמית' אני מקווה שתדעו לענות: יש משחק מחשב ישן שנקרא: קווסט פור פיים, במשחק אתה גיטריסט מתחיל ואתה צריך להשתפר תוך כדי נגינה של שירי אירוסמית'. חברי אירוסמית' נותנים לך עצות ובסוף המשחק אתה מנגן איתם בהופעה. אם מישהו מכיר את המשחק, ויכול לומר לי מאיפה אפשר להוריד אותו , אני אשמח לקבל הפנייה. (כששיחקתי במשחק זה לא היה במחשב שלי)

SaintJohn

New member
שמעתי על זה

ובפורום אירוסמית' בהייד פארק יש איזה אשכול על זה, אני זוכר במאה אחוז. אבל אני אישית לא מכיר את המשחק ולא יודע איפה אפשר להשיג.

AeroTom

New member
הקישור בהייד פארק

אכן ציינו את זה בהייד פארק ופה יש את הקישור לזה. אני בכלל לא ידעתי שיש כזה משחק עד להודעה הזאת...אבל נשמע נחמד מאוד.

ninelives99

New member
משחקי אירוסמית'

אני מכירה את המשחק ופעם ראיתי אתר מעריצים שאפשר להוריד את המשחק ממנו. אז אני לא יודעת איזה אתר זה היה אבל רק צריך לחפש קצת... (אולי, חוץ מזה, אפשר לקנות את המשחק באינטרנט- אולי דרך האתר של אירוסמית') כשהסתכלתי על המשחק הבנתי שכדי לשחק בו צריך מעיין גיטרה מיוחדת, לא הבנתי אם זאת גיטרה מציאותית שמתחברת למחשב או גיטרה וירטואלית... (היה גם תופים וכאלו...) בקיצור צריך לבדוק..... חוץ מזה, אגב משחקים- לאירוסמית' יש משחק שנקרא "revolution X"- מעיין משחק יריות שכזה- ממש לא רע (מניסיון-כי יש לי אותו, נהנת ממנו כל הזמן) סתם, אם זה מעניין אתכם...

למעלה