יש לי שאלה... למה לא מתרגמים לעברית עוד מספרי הרומח?
W wisp New member 16/1/04 #6 יש לציין לכל מי שמעוניין לקרוא את הספר... הוקמה אגודה לנפגעי התירגום הגרוע של דש"לק, כל נפגעים מכל מין (בני אדם, אלפים, קנדרים וכו') בעלי מום כלשהו ו/או דימומים פנימיים בעקבות התירגום המרושע יקבלו סיוע נפשי וכן נבוט גדול של עוג להרבצת ראשו של המתרגם המחבל...
יש לציין לכל מי שמעוניין לקרוא את הספר... הוקמה אגודה לנפגעי התירגום הגרוע של דש"לק, כל נפגעים מכל מין (בני אדם, אלפים, קנדרים וכו') בעלי מום כלשהו ו/או דימומים פנימיים בעקבות התירגום המרושע יקבלו סיוע נפשי וכן נבוט גדול של עוג להרבצת ראשו של המתרגם המחבל...
ס סרינה99 New member 16/1/04 #7 אני היחידה שלא שמה לב שהיו בעיות בתרגום? חוץ מהקטע המעצבן שהם כתבו שדונים במקום אלפים אם אני לא טועה
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 16/1/04 #9 הי.. עד כאן!../images/Emo46.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif (לא שמרתי עליכם מספיק טוב הא? ניצלתם את העדרותי לרעה!) ובכן אבהיר אחת ולתמיד: לא לגנוב לי את הניק תודה. (וכן, אני יודעת שאני *קצת* אובססיבית בעניין. מחכה למטר הצעקות בקוצר רוח)
הי.. עד כאן!../images/Emo46.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif (לא שמרתי עליכם מספיק טוב הא? ניצלתם את העדרותי לרעה!) ובכן אבהיר אחת ולתמיד: לא לגנוב לי את הניק תודה. (וכן, אני יודעת שאני *קצת* אובססיבית בעניין. מחכה למטר הצעקות בקוצר רוח)
ל לדונה New member 18/1/04 #10 אה... אני לא כל כך בטוחה שאני יודעת מה זה ניק... מישהו יכול להסביר לי?
ל לדונה New member 18/1/04 #11 אה... אני לא כל כך בטוחה שאני יודעת מה זה ניק... מישהו יכול להסביר לי?
ו וולברין הרצחני New member 18/1/04 #13 זה קיצור של ניקניים יענו ניק זה קיצור של ניקניים כינוי באנגלית. nick=shortcut of nickname=כינוי
ו וולברין הרצחני New member 18/1/04 #14 נצל"ש הדי אן די שלנו גדילן לדעתי כבר כל המשתתפים כבר הודיעו על הימים הנוחים הם לשחק מה קורה עכשיו?